Mobile JavaScript Developer &
CODEGUILD
Noord-Holland, NL
6 dagen geleden

Jouw baan : Mobile JavaScript Developer Amsterdam & Utrecht

 • Wil jij graag impact maken binnen de marktleiders van de top 250 van het Nederlandse bedrijfsleven, door deze mobiel te transformeren?
 • Bouw jij ook graag samen met jouw team uitsluitend aan nieuwbouwprojecten?
 • Lijkt het jou leuk dit te bouwen met o.a Angular4, Ionic & Typescript ?
 • Zou je graag onderdeel zijn van teams die gespecialiseerd zijn in enterprise mobile ontwikkeling met hoog schaalbare backends?
 • Dan hebben wij de baan voor jou!

  Deze echte techneutenclub uit de regio heeft de afgelopen jaren enorm hoge ogen gegooid bij de top van het Nederlandse bedrijfsleven.

  Zij weten keer op keer maatwerk mobiele toepassingen te bouwen voor leidende organisatie binnen o.a de Zorg, Energie en Fintech industrie .

  Dit weet men te doen door complexe business logica (back end), Front -end, mobile en BI (Data Science) te combineren. Alle projecten die men doet zijn nieuwbouwprojecten.

  Je zal dus nooit werken aan de doorontwikkeling van bestaande systemen.

  Na jaren van investering en groei spelen ze inmiddels een leidende rol binnen de ontwikkeling van enterprise mobile solutions.

  De vraag is momenteel zelfs zo hoog dat ze klanten op hold moeten zetten . Hun trackrecord is echter dusdanig sterk, dat klanten graag blijven wachten op de diensten van deze ster.

  Ze groeien snel, maar verstandig. Ze zullen ondanks de vraag uit de markt, nooit afwijken van hun hoge kwaliteitsstandaarden.

  Dit zowel in project als bij de mensen die worden aangenomen. Dit is een zeer bewuste en strategische keuze. Dit betekend voor jou altijd werken aan technisch uitdagende projecten met slimme collega’s om van elkaar te leren.

  Je werkt altijd met een team van collega’s op locatie van de klant. Dus GÉÉN detachering en geen gemengde teams van andere organisaties.

  Altijd inhouse bij de klant met jouw collega’s werken aan langlopende nieuwbouwprojecten van minimaal 6 maanden. Hierdoor ben jij van A tot Z betrokken en zal je altijd bouwen aan de hand van jullie eigen (hoge) standaarden en best practices.

  Dus altijd een moderne Tech stack, Scrum, inrichten van CI / CD en komt de product owner altijd bij de klant vandaan. De projecten zijn allemaal te vinden in en rondom Amsterdam of Utrecht.

  Gelukkig is de vraag zo groot dat jij zelf een project en een team kan kiezen waar jij graag in zou willen werken.

  De organisatie heeft het gevoel van een familie en bestaan uit ambachtslieden van diverse niveaus die één doel na streven.

  Impact maken met mobiele toepassingen voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven , waar 100-duizenden, zo niet miljoenen mensen dagelijks de voordelen van ondervinden.

  Je kunt hierbij denken aan Front end, Mobile, Back end, Full stack en data engineers.

  Help jij mee?

  Jouw rol : Mobile JavaScript Developer Amsterdam & Utrecht

  In jouw rol als Mobile JavaScript Developer Amsterdam & Utrecht werk je samen met een team van collega’s op locatie bij de klant.

  De aanvragen zijn dusdanig hoog, dat de reistijd altijd ruim binnen het uur zal zijn, omdat je daar eigen inbreng in hebt.

  Dus geen uren in de auto, moe aankomen en nog vermoeider thuiskomen na een dag hard werken . Dus een goede werk privé balans.

  Je kunt ook nog eens het project en team kiezen waar jij denk de meeste impact en energie uit gaat halen. Waar zie je dat nog tegenwoordig?

  De ene keer ontwikkel je een mobiele toepassing voor de ambulanceketen, waarmee sneller en beter noodsituaties kunnen worden afgehandeld en je simpelweg bijdraagt aan het redden van levens! De andere keer help je interne bedrijfsprocessen mobiel te maken van een van de grote kapitaalkrachtige financiële instellingen in Nederland met meer dan 10.

  000 duizenden concurrent users . Of wat te denken van de volledige nieuwebouw van de online omgeving van een grote financiële speler met 1,5 miljoen unieke gebruikers per maand vanaf scratch bouwen?

  En dan ook nog werken aan unieke apps die zich door machine learning en AI aanpassen aan het gedrag van de gebruiker?! Je leest het al, hier is voldoende afwisseling, uitdaging en ruimte om impact te maken op vele mensen.

  Verder kun je kiezen voor de beste technologieën en werk je aan uitdagingen waar je je echt goed in vast kunt bijten, vanwege de langdurigheid van de projecten.

  Enterprise mobile solution staat immers nog in de kinderschoenen. En werken bij deze leidende organisatie betekent op hoog niveau toonaangevende projecten doen met technisch complexe uitdagingen.

  Doorgroeimogelijkheden Als full stack software engineer krijg je hier voldoende ruimte om met de organisatie mee te groeien.

  Dagelijks zal je op projecten werken met Senior engineers om mee te sparren en je helpen up to speed te komen. Veder heeft de organisatie voor elke engineer een op maat gemaakt en persoonlijk ontwikkelingsplan.

  Twee jaarlijks worden deze herzien en intensief begeleid. Uiteraard hoort hier een trainingbudget bij, welke overigens ongelimiteerd is.

  Je kunt je verder ontwikkel tot Senior, Lead of Architect. Allemaal mogelijk, maar de keuze is aan jou. Je leest het al, dit is de ideale plek om jou als software engineer verder te ontwikkelen binnen het specialisme van enterprise mobile.

  Wat is wordt er gevraagd?

 • Minimaal 3 jaar professionele ervaring met JavaScript SPA Development
 • Ervaring met een of meerdere SPA frameworks zoals Angular(1,2 of 4), React, React Native, Vue.JS, Backbone etc. is een grote pre
 • Ervaring met Ionic, Titanium of Cordova is een pre
 • Ervaring in Corporate of Enterprise omgevingen is een pre
 • Ervaring met TDD, CI / CD is een pre

 • Ervaring met test automatisering is een pre
 • ervaring met Scrum en / of DevOps is een pre

  Wat wordt er geboden?

 • Basissalaris tussen de € 45.750 en € 64.800 o.b.v. kennis en ervaring
 • Mobiliteit vergoeding of leaseauto van max € 1000,- per maand boven op je basissalaris
 • Mogelijkheid tot 32, 36, 40 of 4 9 werken
 • Zeer gunstige bonusregeling tussen de € 300,- en € 450 per maand bovenop je salaris
 • Uitstekende pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen
 • Thuiswerkmogelijkheden
 • Zeer flexibele werktijden
 • Persoonlijk opleidingsplan met onbeperkt opleidingsbudget
 • Mobiele telefoon en laptop naar keuze
 • € 45 euro nette onkostenvergoeding
 • Maak jij graag impact met de bouw van Enterprise grade mobiele oplossingen voor miljoenen Nederlanders in de Zorg, Energie of Fintech?

  Meld je dan aan en stuur jouw geüpdatet cv op via het onderstaande formulier.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier