Afdelingsmanager Traineeship
Dirk van den Broek
Utrecht, nl
1 uur geleden

Wat ga je doen

Een superopleiding. Heb jij ambitie en wil je leren hoe je het verschil kan maken bij ons op de winkelvloer, dan is ons Afdelingsmanager Traineeship iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en ervaring word jij in 1 of 2 jaar middels praktijkgerichte trainingen, intervisies met je mede trainees en persoonlijke begeleiding opgeleid tot Afdelingsmanager.

En als Afdelingsmanager ben je samen met de Supermarktmanager verantwoordelijk voor het management van jouw team, filiaal en miljoenenomzet.

Tijdens dit traineeship start je als Teamleider en groei je geleidelijk door naar Afdelingsmanager. Wij begeleiden jou in dit traject door middel van zowel theorie- als praktijktrainingen waarbij lesstof direct toepasbaar is.

Jij staat tijdens deze opleiding aan het roer en de Supermarktmanager, Verkoopleider en Opleidingscoördinator helpen jou bij het behouden van de koers, zodat jij maximaal kan groeien.

En dat maakt werken bij Dirk een super opleiding.

Als Afdelingsmanager ben je verantwoordelijk voor de afdeling kruidenierswaren, kassa of vers. Samen met de Supermarktmanager en jouw collega Afdelingsmanager geef je leiding aan je medewerkers, maar ben je ook verantwoordelijk voor de commerciële uitstraling van jouw afdeling.

Dat betekent aansturen, coachen en controleren, maar ook gewoon met gezond verstand een oogje in het zeil houden en alert blijven op opbloeiend talent of zaken die wat extra aandacht verdienen.

Je geniet ervan als jouw winkel iedere dag uitblinkt in een strak, vol en vers winkelbeeld. En heb je ideeën? Dan horen wij die graag, ambitie loont!

Wat bieden wij

Een superopleiding in de vorm van een traineeship dat zich volledig richt op het ontwikkelen van je leiderschaps-, commerciële-, en praktische vaardigheden.

 • Daarnaast ontvang je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals;
 • Bij aanvang van traineeship bij fulltime dienstverband (40 uur) een salaris van maximaal €2.674 bruto per maand (€2.468 per 4 weken)
 • Na het succesvol afronden van het traineeship een baan als Afdelingsmanager en bij fulltime dienstverband (40 uur) een salaris van €2,727 tot €3.362 per maand
 • 24 vakantiedagen op fulltime basis
 • Een goede pensioenregeling en mogelijkheid tot deelname aan collectieve zorgverzekeringen en private leaseregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Een goede werkgever Wij zijn Dirk. Met meer dan 125 filialen, 12.000 collega’s, en een consumentenomzet van 1,6 miljard zijn wij de ideale plek voor jouw carrière.

  Dirk denkt niet in stereotypes. Wij selecteren onze mensen niet op hun achtergrond, maar op potentie. De juiste instelling staat bij ons centraal, want we geloven dat je hiermee kan groeien naar wat je uiteindelijk wilt bereiken.

  Onze werkvloer is een voedingsbodem voor groei. En om jouw volledige potentie naar boven te kunnen halen, krijg je bij Dirk alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

  We hebben oog voor elkaar, voeren het goede gesprek en ondersteunen elkaar waar nodig. Dit alles zorgt voor een sterk teamgevoel waar mensen met respect en in een goede sfeer met elkaar omgaan.

  Het doel is duidelijk : Dirk wil dat de klant altijd met een goed gevoel en een goed gevulde boodschappentas de Dirk uitstapt.

  Iedereen binnen Dirk voelt zich verantwoordelijk om hier een bijdrage aan te leveren.

  Wat vragen wij van je

  Om het traineeship succesvol te kunnen doorlopen, is het belangrijk dat jij je herkent in de volgende competenties : leiderschap, analytisch, resultaatgericht, communiceren, samenwerken, en klantgericht.

  Daarnaast beschik je over :

 • Afgeronde mbo-4 opleiding
 • Leidinggevende ervaring
 • Doorzettingsvermogen
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier