Technical support engineer
Edison Projectmanagement B.V.
Amsterdam, NL
3 dagen geleden

Topbaan

Functieomschrijving Technical support engineer

Als Technical Support Engineer ben je een onmisbare schakel tussen de klanten, fabrieken en collega’s. Je werkt grotendeels ad-hoc en met de meest uiteenlopende vragen over onze maatwerk pompen en pompsystemen.

Het is daarom aan jou om je eigen agenda en prioriteiten te bepalen. Zolang de klant, je collega’s en andere partijen maar tijdig de juiste technische ondersteuning krijgen.

Daarnaast houd jij je bezig met de inkoop van onderdelen bij de fabriek en de inbedrijstelling van een product op locatie bij de klant.

Je geeft producttrainingen op locatie bij de klant. Je beheert alle technische informatie en werkinstructies. Als laatste draag jij zorg voor de behandeling van garantiegevallen en technische klanten.

Functie eisen Technical support engineer

 • Je hebt een HBO diploma afgerond in de richting van Werktuigbouwkunde;
 • Je bezit een VCA COL certificaat;
 • Je hebt kennis van kwaliteitseisen en veiligheidsvoorschriften.
 • Bedrijfsprofiel Edison

  Voor lifetime development.

  Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon.

  Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

  Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

  We keep industry running!

  Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf in technische, industriële (kapitaal)goederen), diensten en services, met het hoofdkantoor in Amsterdam.

  Het leveringsprogramma van onze opdrachtgever bestaat onder meer uit pompen, pompsystemen, compressoren, perslucht meet- en regelapparatuur, persluchtleidingen en slangen & koppelingen.

  Het verlenen van service en onderhoud op de geleverde apparatuur vormt een toegevoegde waarde voor de continue optimale bedrijfsvoering van de afnemers.

  Onze opdrachtgever is actief in zeer uiteenlopende industrieën.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
 • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,- ;
 • Je krijgt een goed inwerkprogramma;
 • Je krijgt een prettige werkomgeving waar je jezelf kunt zijn en leuke collega’s!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier