Projectmanager
BPD
Delft, NL
5 dagen geleden

Projectmanager

Heb jij ervaring in het realiseren van woningbouwprojecten, en wil jij deze ervaring graag uitbreiden? Zie jij een uitdaging in het ontwikkelen van projecten zowel binnen als buiten de stad, van begin tot eind fase?

Dan ben jij misschien wel de projectmanager die wij zoeken!

Jouw uitdaging ligt in het ontwikkelen van projecten in de periferie en uitleglocaties, alsook binnenstedelijke multifunctionele projecten.

Bij BPD heb je een allround functie als projectmanager in het gehele ontwikkeltraject. Je bent verantwoordelijk voor de gehele uitontwikkeling van projecten totdat deze gerealiseerd zijn - zowel zelfstandig als ter ondersteuning van de senior projectmanagers.

Binnen de projectteams ben je ondersteunend in de haalbaarheidsfase en trekker vanaf de haalbaarheidsfase van gebiedsontwikkelingen.

Dit gebeurt in samenwerking met gemeenten, semi-overheden, andere ontwikkelaars en adviseurs, zoals stedenbouwkundigen, architecten, constructeurs, bouwpartners en overige stakeholders.

Je werkt samen in een betrokken en gemotiveerd projectteam. Functioneel word je aangestuurd door de regiodirectie en ontwikkelingsmanager.

Wat ga jij doen bij ons?

Als projectmanager stel je binnen jouw projectteams in samenspraak met de commercieel eindverantwoordelijke van een project de haalbaarheidsanalyses op en ontwikkel je na goedkeuring hiervan projecten uit tot aan de realisatie.

Je zorgt daarbij voor een optimale vertaling van de kaders die in de haalbaarheidsfase zijn bepaald. Je voert regie over, en bent verantwoordelijk voor het adequaat doorlopen van de planologische procedures in samenspraak met de betreffende instanties en je bewaakt de projectplanning, het budget en de kwaliteit.

Ook zorg je voor het meest optimale resultaat. In multidisciplinaire teams neem je eventueel deel aan projectprijsvragen en onderzoek je nieuwe (binnenstedelijke) opgaven in het acquisitietraject.

Dit ben jij

 • Je hebt HBO / WO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld op het gebied van bouwkunde, vastgoedkunde, bouwtechnische bedrijfskunde.
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als (gebieds-) ontwikkelaar, en bent op de hoogte van de structuur en ontwikkelingen binnen de (regionale) bouw- en vastgoedmarkt.
 • Je hebt ruime kennis van projectontwikkeling.
 • Je hebt ervaring in het ontwikkelen van met name woningbouwprojecten, zowel in de periferie en uitleglocaties als ook bij binnenstedelijke (multifunctionele) projecten.
 • Je bent ondernemend, resultaat- en samenwerkingsgericht, collegiaal, initiërend, verbindend en breed maatschappelijk georiënteerd.
 • Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget.
 • Ruime mogelijkheden om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen, waaronder een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget.
 • Inspirerende projecten, prettige werksfeer en leuke collega’s.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao BPD 2020-2022.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier