Officemanager Management Development
Facilicom Group
Schiedam
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Facilicom Group is volop in beweging. Begrippen als opleiding, persoonlijke ontwikkeling, doorgroeien en ambities vormgeven zijn belangrijke thema’s binnen onze organisatie.

De afdeling Management Development (MD) geeft hier dagelijks invulling aan voor alle werknemers en divisies van Facilicom Group.

Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een officemanager.

Wanneer je gaat werken bij het hoofdkantoor van Facilicom Group, draag jij met jouw expertise bij aan succesvolle prestaties van collega’s in onze divisies.

We investeren veel in jouw loopbaanontwikkeling, want jouw succes is ons succes. Op ons hoofdkantoor werk je bijvoorbeeld bij juridische zaken, ICT, communicatie, marketing, sales, business development, HR of recruitment.

In de rol van officemanager ben jij het aanspreekpunt van de afdeling MD, bestaande uit de onderdelen Talent Development, Organisational Development en Corporate Recruitment.

Gezamenlijk geven wij invulling aan trainingsprogramma’s, talent begeleiding, interne doorstroming, traineeships en ontwikkeltrajecten voor zowel persoonlijke-

als organisatie vraagstukken.

Taken & verantwoordelijkheden

 • Planning & organisatie : je draagt verantwoordelijkheid voor het vormgeven van planning en organisatie van verschillende activiteiten op het gebied van trainingen en ontwikkeltrajecten.
 • Je bent in staat om de vragen van de organisatie juist te interpreteren en vertaalt deze naar passende oplossingen. Je onderhoudt de contacten met externe partijen als trainers, coaches, leveranciers, assessmentsbureaus etc.

  Je informeert en begeleidt deelnemers tijdens en zorgt voor de juiste middelen op de juiste plek; daar waar nodig assisteer je tijdens assessments, trainingen op locatie in het land.

 • Operationele ondersteuning : je ontzorgt en faciliteert Talent Management en Organisational Development in de dagelijkse werkzaamheden.
 • Je plant afspraken, beheert agenda’s, draagt verantwoordelijkheid voor verslaglegging en het correct borgen van informatie, regelt accommodaties etc.;
 • Projectmanagement : veel werkzaamheden binnen de afdeling hebben een projectmatig karakter. Je bent in staat om activiteiten op de juiste wijze te prioriteren, houdt deadlines in de gaten, weet op het juiste moment de juiste partijen in te schakelen en houdt alle partijen geïnformeerd en aangesloten;
 • Communicatie : je bent de schakel tussen de afdeling en de organisatie en vervult de rol van aanspreekpunt, gastvrouw / heer, informatieverstrekker, adviseur en ophaler en algehele spin in het web’.
 • Hierin vervul je een belangrijke signaalfunctie, je kan uitstekend tussen de regels doorlezen, hebt een hoge gunfactor en maakt makkelijk contact met alle niveaus binnen de organisatie.

  Deel deze vacature

  Gerelateerde vacatures binnen Facilicom Group

  Op dit moment zijn er geen gerelateerde vacatures.

  Het MD Team en haar activiteiten zijn dynamisch en veelzijdig. Het werktempo is hoog, het team is gedreven en ook binnen de eigen afdeling staan begrippen als leren, ontwikkelen en groeien hoog in het vaandel.

  Wil jij op de hoogte worden gebracht als er nieuwe vacatures zijn? Activeer nu je eigen job-alert.

  Functie-eisen

  Voor de rol van officemanager zoeken we een gedreven en pro actieve persoonlijkheid op HBO niveau, die zich kan identificeren met de kernwaarden en cultuur van de Faciliom Group en vanuit intrinsieke motivatie impact wil hebben op de organisatie, naar mensen en de markt.

  Je hebt organisatorisch talent, kan meerdere ballen in de lucht houden en kan zowel goed zelfstandig als in teamverband werken.

  Gerelateerde vacatures binnen de Facilicom Group

  Je bent :
 • Enthousiast
 • Communicatief
 • Je vindt het leuk om digitaal zaken uit te zoeken
 • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO BSc niveau
 • Junior Personeelsplanner Vakantiewerk receptionist Den Haag Stagiaire Secretarieel Medewerker GOM

  Arbeidsvoorwaarden

  Teamleider Receptie Utrecht Teamleidster Receptie Amsterdam

  Je kunt rekenen op een dynamische en professionele werkomgeving. Je komt terecht in een energiek team en binnenkort kunnen ze niet meer zonder jou!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier