Technisch Project Manager Packaging
FrieslandCampina
Amersfoort, Netherlands
23 uur geleden

Short description

Ben jij resultaatgericht en in staat om multidisciplinaire projecten binnen de gestelde eisen op te leveren? Bied jij je kennis en kunde vanuit een natuurlijke betrokkenheid proactief aan je interne stakeholders aan?

Dan zijn wij op zoek naar jou want wij willen ons team versterken met een Technisch Project Manager Packaging.

To realise FrieslandCampina’s goals, it is important that every employee takes responsibility and fulfils his or her commitments.

In all of this, Project Management is like a spider in the web, planning and guarding budgets and quality. Project Management adds value by tying it all together.

Aiming for things that matter gets us all in the desired mind-set : it enables us to win in the market together. Our employees around the world have a strong drive to do things that matter and are commercially obsessed with adding value to those things that matter.

Moreover, they have an owner’s mind-set, empowering them to make decisions on things that matter.

Job description

Als Technisch Project Manager Packaging binnen de business group Dairy Essentials ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen, uitvoeren en opstarten van kleine en grote multidisciplinaire investeringsprojecten op de verschillende snij-

en verpakkingslocaties (onder andere Wolvega en Leerdam en locaties in België).

Dit betekent dat jij verantwoordelijk bent voor :

 • Het succesvol (laten) engineeren en het leiden van multidisciplinaire projecten waarbij deze projecten moeten voldoen aan de hoge eisen op het gebied van veiligheid, performance, kwaliteit, budget en planning;
 • Het betreft hier o.a. investeringsprojecten voor het installeren van nieuwe snij en verpakkingslijnen, handlingsystemen, weeg en check apparatuur etc.
 • of het optimaliseren hiervan. Een open oog voor het toepassen van nieuwe ontwikkelingen is daarbij vanzelfsprekend en je vindt het een uitdaging om, met het team, nieuwe ontwikkelingen succesvol te implementeren;
 • Als Technisch Project Manager Packaging werk je de strategie van packaging succesvol uit in projecten en programma’s zodat de lange termijn doelstellingen van Packaging worden gerealiseerd.
 • Om dit te realiseren zet jij al jouw commerciële en probleemoplossende vaardigheden in;
 • Stakeholder management is een belangrijk onderdeel van je werk en je ziet het belang daarvan in om succesvol te zijn;
 • Het werken onder tijdsdruk brengt het beste in jou naar boven en dankzij jouw coachende vaardigheden en aansturing blijft jouw projectteam gemotiveerd.
 • Als Technisch Project Manager Packaging maak je onderdeel uit van de afdeling Engineering / Technical-Projects. Het betreft een ambulante functie waarbij je veelvuldig reist tussen de locaties in Nederland en België.

  Als Technisch Project Manager Packaging, heb jij :

 • Minimaal een afgeronde Bachelor opleiding bij voorkeur werktuigbouwkunde met affiniteit voor automatisering en / of technische bedrijfskunde, of gelijkwaardig;
 • Minimaal 3 tot 7 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare rol binnen de Food / Pharma;
 • Kennis en ervaring met food kwaliteitssystemen;
 • Ruime ervaring met engineering, projectmanagement en het implementeren van investeringsprojecten met een budget van 200k tot vele miljoenen;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in Nederlands als Engels op verschillende niveaus binnen de organisatie;
 • De volgende persoonskenmerken : resultaatgericht, proactief, overtuigend, zelfstandig, pragmatisch, helicopterview en een echte teamplayer.
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden

  Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Naast een marktconform salaris vindt FrieslandCampina het ook belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen.

  Want dit komt zowel ons als bedrijf als jouw carrière ten goede. Daarom stellen we gezamenlijk ieder jaar doelen en voor de langere termijn stellen we een persoonlijk ontwikkel plan met je op.

  Op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je ten slotte het meest.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier