Engineer installatietechniek (E en/of W) datacenters
Continu
Duiven, Netherlands
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Ben jij een ervaren engineer binnen de installatietechniek? Is het maken van een installatietechnisch ontwerp (E en / of W) voor jou gesneden koek?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en deins je niet terug voor een technisch uiterst complex vraagstuk? Dan is deze functie iets voor jou! Je gaat aan de slag met het ontwerpen van gebouw gebonden installaties voor verschillende datacenters in Nederland.

Bij deze datacenters is het van groot belang dat de installaties van top kwaliteit zijn. We willen namelijk niet dat er belangrijke data verloren is gegaan, omdat de verwarming in het datacenter te hoog stond of omdat er een elektrotechnische storing heeft plaatsgevonden.

Het is dan ook jouw verantwoordelijkheid dat deze installaties op hoog niveau worden ontworpen in Revit. Binnen dit bedrijf is het mogelijk om direct of na een tijdje de stap te maken naar lead engineer.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de aansturing van andere engineers. Durf jij de uitdaging aan?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier