Account Manager
Mercuri Urval BV
Sittard, Limburg, NL
5 dagen geleden
source : Monsterboard

EuroCarbo Benelux BV in Sittard is een dochteronderneming van Nederlandse Koolzuur Centrale en is actief in het vermarkten van conserveer- en voedingsgassen.

Met haar geavanceerde MicroBulk systemen is EuroCarbo uniek in de gassenwereld. Deze vorm van gastoevoer is dé oplossing voor bedrijven die te groot zijn geworden voor het gebruik van cilinders en cilinderpakketten, maar te klein zijn voor levering in bulkvolume.

De MicroBulk systemen bieden op de eigen bedrijfslocatie niet alleen een veiligere en efficiëntere maar ook een meer rendabele gasvoorziening.

De MicroBulk systemen worden vooral geleverd aan kleine en middelgrote bedrijven in de drank-, voedsel- en verpakkingsindustrie.

Met de ISO 22000 certificering wordt voldaan aan de hoogste kwaliteitseisen. Voor de komende jaren heeft EuroCarbo een duidelijke groeistrategie geformuleerd.

Om aan deze strategie uitvoering te geven, zoeken we kandidaten voor de functie van Account Manager. De functie . Je wordt verantwoordelijk voor de verkoopresultaten van EuroCarbo op de Nederlandse en Belgische markt (Vlaanderen).

Jouw taken : Naast het onderhouden van het bestaande klantenplatform, richt je je nadrukkelijk op acquisitie van nieuwe klanten in de drank-, voedsel- en verpakkingsindustrie.

Dagelijks maak je afspraken met potententiele klanten, verdiep je je op klantlocatie in de productieprocessen, analyseer je behoeften en mogelijkheden, breng je offertes uit en kom je tot zakendoen.

Je gesprekspartners bij klanten variëren van directeur-eigenaren tot en met managers en medewerkers in de productie, inkoop, onderhoud en logistiek.

Succes in deze functie vraagt nauwe samenwerking met collega’s. Over je prestaties rapporteer je rechtstreeks aan de Sales manager.

Jouw profiel : Werk- en denkvermogen op hbo-niveau. Tenminste enkele jaren succesvolle ervaring in een commerciële, resultaatverantwoordelijke buitendienstfunctie waarin de nadruk heeft gelegen op acquisitie van new business, bij voorkeur in de voedsel- en / of verpakkingsindustrie.

Je bent een echte Solution Seller en in staat om op basis van toegevoegde waarde klanten te adviseren en te overtuigen. Je beschikt over onderhandelingsvaardigheden en uitstekende communicatieve kwaliteiten.

Een scherp oog voor commerciële kansen en bent zelfstandig en proactief in het plannen, organiseren en resultaatgericht uitvoeren van je werkzaamheden.

Bij voorkeur woonachtig in het zuiden des lands. Geboden wordt een zelfstandige, commercieel verantwoordelijke functie bij een succesvol familiebedrijf met historische reputatie.

Een leidende positie in verschillende marktsegmenten en met de nadrukkelijke ambitie om verder te groeien, zowel in bestaande als nieuwe markten.

Uiteraard past bij deze positie een uitstekend salaris en dito primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Interesse? Reageer dan met je CV en korte motivatie via Je vindt de vacature met NL-06507.

 • Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Hans van Heesch ), consultant Mercuri ;
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier