Uitvoerder
Eminent
Blaricum, NL
10 uur geleden
source : Bouwvacatures

Als uitvoerder ben jij er goed in om met een gedreven team ambiteuze projecten te realiseren. Doordat deze werkgever zich bezighoud met zeer veel verschillende projecten, zowel in diversiteit als grootte, blijft jouw werk afwisselen.

De ene periode draai je een aantal kleine projecten naast elkaar, vervolgens ben je maandenlang bezig met een omvangrijke klus.

Soms houd je je bezig met grondverzet en bouw -en woonrijp maken, soms met saneringen of parkaanleg of juist de grote asfaltwerken.

De andere keer is er een viaduct dat moet worden onderhouden. Als uitvoerder ben jij het aanspreekpunt van de mannen op locatie, daarnaast voer je bouwoverleggen, stem je af met de projectleider en heb je goede contacten met de opdrachtgevers.

Interesse? Neem contact op met Robin Koggel, 06 - 30 39 16 82, r.koggel eminentgroep.nl

Functieeisen

Voor onze opdrachtgever is het belangrijk dat jij een passie voor mensen hebt. Jij bent tenslotte degene die ervoor zorgt dat ze net dat stapje harder zetten om op tijd en naar alle tevredenheid het project op te leveren.

Vanwege de toename van werken met innovatieve contactvormen is het een pré dat je als Uitvoerder om kan gaan met de bijbehorende methodiek zoals UAV-GC.

Voor de functie van Uitvoerder gelden de volgende functie eisen

 • Een afgeronde MBO diploma richting civiele techniek
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Passie voor civiele werken
 • Bedrijfsomschrijving

  Ga jij voor dit gezellige, groeiende en duurzame bedrijf aan de gang? Onze opdrachtgever is 30 jaar geleden samen met zijn vrouw begonnen in de aannemerij.

  Na de overname van een andere aannemer en de succesvolle groei zijn er tegenwoordig ook vestigingen in Emmeloord en Almere.

  Een echt Flevolands bedrijf dus! De centrale ligging van alle locaties zorgt er voor dat ook projecten in de omliggende provincies uitgevoerd kunnen worden.

  Met haar (ca. 80) medewerkers voert deze aannemer werkzaamheden uit in verschillende disciplines van civiele techniek. Hierbij kan gedacht worden aan o.

  a. aanleg van rioleringen, straatwerk, asfaltconstructies en uitvoering van grondwerk en onderhoudswerk.Door het aannemen van omvangrijke klussen, maar ook de kleinere opdrachten is er een mooie diversiteit ontstaan in de uit te voeren werkzaamheden.

  Dat zorgt ervoor dat werken voor deze middelgrote speler interessant blijft. Jij kan je waar gewenst helemaal toespitsen op jouw werkzaamheden, maar daarentegen ook groeien in de breedte en hoogte van de organisatie.

  Als werkgever is deze aannemer sterk om jou te laten ontdekken waar je goed in bent en jezelf te ontplooien en / of te versterken.

  Arbeidsvoorwaarden

  Je krijgt als Uitvoerder het volgende aanbod

 • Een zeer goed salaris met aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Pensioenregeling en een auto van de zaak
 • Werken in een gedreven en ambitieus team
 • Uitzicht op vast dienstverband
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier