Afstudeeropdracht - Mobile Card Recognition
ALTEN
Nederland, South Holland, Capelle Aan Den Ijssel
9 dagen geleden

De functie

Ligt jouw passie bij techniek en vind je het leuk om complexe technische uitdagingen aan te gaan? Gedurende deze afstudeeropdracht biedt Alten jou de mogelijkheid om (technische) kennis en ervaring op te doen onder begeleiding van inspirerende collega’s die werkzaam zijn binnen Technology Consulting and Engineering.

Het is zelfs mogelijk dat je na afronding van jouw afstudeeropdracht een vast dienstverband bij Alten aangeboden krijgt!

Doel van deze opdracht is onderzoek te doen naar de mogelijkheid om een mobiel device in te zetten als extra speler in een kaartspel, en hier een prototype voor te ontwikkelen.

Het mobiele device zal door het bekijken van zowel de hand als de tafel met de camera voorstellen kunnen doen van te ondernemen acties.

Op deze manier kan een fusie van digitale en analoge spellen worden gecreëerd. Deze opdracht vereist kennis over beeldherkenning, voor het herkennen van de kaarten door het device, maar ook kennis van kunstmatige intelligentie en speltheorie voor de implementatie van de regels en speelstrategie.

Binnen de opdracht zal een prototype ontwikkeld worden op een mobiel device, dat initieel één kaartspel zal kunnen meespelen.

Dit kan bijvoorbeeld een spel als Set zijn. Uiteindelijke doel is om een framework te ontwikkelen waarbinnen plugins kunnen worden geladen voor verschillende typen kaarten (een gewoon deck speelkaarten, magic, etc.

en waar verschillende rule-engines aan kunnen worden toegevoegd.

Jouw profiel

 • Je volgt een technische WO opleiding met de vakgebieden Software engineering, mobile, beeldherkenning, kunstmatige intelligentie
 • Tijdens het project kun je flexibel werken en is er ruimte voor eigen initiatieven. Daarnaast kun je ook meedoen aan leuke activiteiten die bij Alten georganiseerd worden, waaronder uitjes en kennisgroepen
 • Persoonlijkheid

  Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en vindt het interessant om technische uitdagingen aan te gaan.

  Daarnaast ben je proactief ingesteld en werk je graag in teamverband.

  ALTEN biedt

 • Een marktconforme stagevergoeding
 • Wekelijkse procesmatige en inhoudelijke begeleiding door Technisch Management en / of een technisch Consultant van ALTEN
 • Mogelijkheid om te sparren met ervaren technische collega’s
 • Een kijkje in de keuken van een technisch georiënteerd bedrijf
 • Mogelijkheid om na afronding van jouw afstudeeropdracht een vast dienstverband aangeboden te krijgen
 • ALTEN

  ALTEN voert via haar kantoren, projecten uit voor vooraanstaande technisch georiënteerde bedrijven door heel Nederland. Dit kan op locatie bij de opdrachtgever zijn, maar kan ook plaatsvinden op het ALTEN Delivery Center in Eindhoven, Capelle a / d IJssel of Apeldoorn.

  Je werkzaamheden zijn met name gericht op R&D, waarbij je betrokken wordt bij het opstellen en uitwerken van het design, de implementatie van de software op een kwalitatief hoogstaand niveau.

  Qua ontwikkel-methodiek wordt bij voorkeur gebruik gemaakt van Agile / Scrum. Binnen de R&D-omgevingen van de verschillende hightechindustrieën wordt er steeds meer gebruik gemaakt van hoogstaande softwareoplossingen.

  Het kwalificeren, ontwerpen en ontwikkelen van deze softwareoplossingen vraagt om een helder en abstract denkniveau en de capaciteiten dit te vertalen naar een praktische oplossing.

  De daadwerkelijke oplossingen kunnen in verschillende ontwikkelomgevingen gerealiseerd worden. Denk hierbij aan R&D voor de meest uiteenlopende toepassingen binnen bijvoorbeeld de medische, industriële of informatiesector.

  ALTEN heeft ambitieuze groeidoelstellingen voor de komende jaren welke passen binnen de internationale strategie van de ALTEN Groep.

  Deze groei levert veel kansen op voor getalenteerde ingenieurs die nu kiezen voor een carrière bij ALTEN. Werken bij ALTEN biedt volop uitdaging, solliciteer daarom nu om ons team te versterken!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier