CE vrachtauto chauffeur gezocht
Inhuren
Amsterdam
1 uur geleden

Inhuren.com is op zoek naar een vrachtwagenchauffeur (CE) die met een trekker / oplegger kan rijden.

De baan :

Ben jij op zoek naar een fulltime baan waarbij je met veel afwisseling op de weg te maken hebt? Inhuren.com is op direct op zoek naar een CE vrachtwagenchauffeur in Amsterdam.

Wij bieden een vaste baan waar je tot je pensioen kan blijven. Als vrachtwagenchauffeur trekker / oplegger ben je dagelijks de weg op om recycle materialen te bezorgen en op te halen.

Dit doe je alleen binnen de grenzen van Nederland.

Eén van de leukere kanten van dit werk is het dagelijkse contact met de opdrachtgevers. Doe jij je werk goed? Dan zal je steeds meer tijd kunnen maken voor de opdrachtgevers.

Je gaat langs voor het ophalen of afleveren van de ladingen en je blijft vervolgens hangen voor een bak koffie.

Op deze manier leer je op den duur je opdrachtgevers steeds beter kennen. Je leert behoeftes in te schatten en waar nodig voortijdig problemen op te lossen.

Rij je netjes je opdrachtgevers af en doe je je werk goed? Dan hoor je verder niemand meer en geniet je van je vrijheid.

Voor dit werk is het belangrijk om nauw contact te houden met je collega's.

Vereisten :

 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je kan mensen goed inschatten;
 • Je bent bekend in de transport en logistiek;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je hebt een CE rijbewijs en Code 95.
 • Over de organisatie :

  Je gaat aan de slag bij een bedrijf dat een belangrijke maatschappelijke rol vervult. Namelijk de recycling van milieu onvriendelijke producten uit de auto industrie.

  De organisatie levert de maatschappij een kostenbesparing op door te zorgen voor efficiënt hergebruik van kostbare materialen.

  Als onderdeel van dit team ben je je bewust van deze taak en verantwoordelijkheid.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier