Verzorgende IG met opleidingsplek verpleegkundige
ViVa! Zorggroep
Beverwijk
4 dagen geleden

24 tot 36 uur per week

Jouw uitdaging

Ben jij nu IG’er en heb jij de ambitie om door te groeien naar Verpleegkundige niveau 4? Dan is dit jouw kans! Huis ter Wijck biedt jou de mogelijkheid om te starten als Verzorgende IG, waarna je in februari of september 2022 kunt starten met de Verrpleegkundige niveau 4 opleiding.

Als onderdeel tijdens het sollicitatieproces word je dus direct gescreend voor de opleiding. Dit houdt in dat we je vragen om vooraf een talentscan te doen (AMN test).

Voor de start van de opleiding volgt een motivatiegesprek waar een theoretische opdracht een onderdeel van is.

Voordat je aan de opleiding begint, werk je als IG’er in Huis ter Wijck. Deze locatie heeft het afgelopen jaar veel stappen gemaakt om de kwaliteit van zorg te verbeteren.

Medewerkers geven aan dat ze merken dat er dingen veranderen en dat het steeds leuker wordt om hier te werken. Tegelijkertijd is er ook nog steeds voldoende uitdaging en zijn de ambities groot.

Deze ambitie is beschreven in onze visie. Stap voor stap zijn we deze visie aan het invoeren. Als IG’er en verpleegkundige i.

o. speel je hierbij een belangrijke rol.

Hoe ziet de opleiding eruit?

Je gaat gedurende het opleidingstraject één dag per week naar school en de resterende tijd werk je in de praktijk in Huis ter Wijck.

ViVa! Zorggroep werkt samen met het Nova College en het Horizon College. De opleiding tot Verpleegkundige niveau 4 duurt, als je in het bezit bent van het diploma Verzorgende IG, 2 tot 3 jaar.

Hierbij kijken we welk traject het beste bij jouw competenties past. De opleiding bestaat uit verschillende periodes en je kunt werken op verschillende afdelingen om zodoende kennis te maken met alle facetten van de zorg.

Waarbij een stage op een andere locatie van ViVa! tot de mogelijkheden behoort. Daarnaast werk je zowel thuis als op de werkvloer zelfstandig aan de opdrachten van school.

Hierbij word je door onze praktijkopleiders en werkbegeleiders ondersteund, zodat we samen de beste zorg kunnen leveren.

Wat bieden wij?

 • Ruimte voor initiatief en het delen van kennis;
 • Een salaris conform cao VVT in FWG 35, een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld;
 • Verschillende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen door middel van opleidingen en e-learnings;
 • Een uitgebreid pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden; denk hierbij aan korting op jouw zorgverzekering en deelname aan het fietsenplan.
 • Wat vragen wij?

 • Een diploma Verzorgende IG niveau 3;
 • Je bent een gedreven zorgprofessional en op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van zorg;
 • Je hebt een warme persoonlijkheid, bent sociaal en toont initiatief;
 • Je bent flexibel inzetbaar en in staat om alle diensten te werken.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier