Projectleider klimaattechniek hvac
Eminent
Zaandam, NL
14 uur geleden
source : Techniekvacaturebank

Als projectleider klimaattechniek HVAC ben jij het aanspreekpunt voor projecten met een uitvoeringswaarde tot ongeveer 5 miljoen euro.

Je werkt in een projectteam bestaande uit een werkvoorbereider, een technisch specialist en een aantal mannen in de uitvoering.

Jij bent de eindverantwoordelijke van dit team. Van jou wordt verwacht dat je meedenkt op alle vlakken van het project. Je houdt je niet teveel bezig met de details maar stuurt meer op het proces.

Uiteraard fungeer je als sparringspartner voor alle betrokken partijen binnen het project. Je bent als projectleider betrokken bij projecten van begin tot eind.

Naast de reguliere taken die je als projectleider oppakt (opnemen van aanvragen, sturen bij calculaties, beheren meer- en minderwerk, bijwonen bouwvergaderingen, begeleiden bouwteam enzovoorts) ga je klanten langdurig aan je binden en nieuwe klanten aantrekken.

Het bedrijf waar je aan het werk gaat heeft dankzij bewezen kwaliteit een solide basis waar ruimte is voor uitbreiding. Uiteraard kan jij hier op zowel vakinhoudelijk als strategisch niveau je bijdrage aan leveren.

Interesse? Neem contact op met Mickel Liebrecht, 06 - 18 73 33 61, m.liebrecht eminentgroep.nl

Functieeisen

Omdat het hier om een projectleidersfunctie met wat extra's gaat vragen we een projectleider die klaar is voor de volgende stap in zijn of haar carrière.

Naast een aantal jaar ervaring in het vak bezit je het volgende :

 • HBO Werktuigbouwkunde;
 • Cursussen of opleidingen zoals HIT-W, Kli-C en / of TVVL Luchtbehandeling;
 • Kennis van ERP systemen (er wordt gewerkt met InstallWorks);
 • Ondernemerszin;
 • De kracht om te motiveren.
 • Bedrijfsomschrijving

  Dit familiebedrijf behoort tot een van de oudste bedrijven van Nederland. Bijna anderhalve eeuw geleden begon dit bedrijf in de staalverwerking.

  Met de groei van de scheepvaart en de industrie in die jaren groeide het bedrijf gestaag mee. Dankzij de groei onstond de steeds meer de vraag om oplossingen voor verwarming en luchtbehandeling, zo werd er een nieuw specialisme geboren : werktuigbouwkundige installatietechniek.

  Het bedrijf groeide en de klantenkring breidde zich steeds verder uit. Vandaag de dag bestaat de helft van de klantenkring uit industrie en de helft uit installatietechniek, waarbij klimaattechniek het specialisme is.

  Het bedrijf bestaat tegenwoordig uit ongeveer 150 mensen, verspreid over vijf verschillende specialismen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Marktconform salaris op basis van ervaring en / of opleiding volgens CAO Klein Metaal;
 • Een afwisselende fulltimebaan met veel contact met collega's en klanten;
 • Vrijheid en ruimte voor ondernemerschap;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen per jaar;
 • 8% vakantiegeld;
 • Auto, smartphone en laptop van de zaak.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier