Chef Kok Famous Flavours
Compass Group
Amsterdam
5 dagen geleden

Eerlijke en ambachtelijke producten, met liefde gemaakt, met passie geserveerd.

Voor Famous Flavours Delivery zijn wij op zoek naar een Chef kok voor onze productiekeuken in Amsterdam voor 38 uur per week.

In deze functie werk je overdag (ongeveer 07.00 - 15.00 uur) en ben je de avonden en weekenden vrij!

Wat ga je doen?

Jij zal samen met jouw keukenbrigade verantwoordelijk zijn voor onze productiekeuken in Amsterdam. In deze keuken produceren wij o.

a verse lunches voor onze klanten zoals de Bijenkorf en Mollie.

De verscheidenheid aan internationale gerechten is met zorg samengesteld om tot een ultieme balans te komen. Zonder onnatuurlijke toevoegingen en waar mogelijk met lokale producten uit het seizoen.

Zo creëren we de meest heerlijke en pure smaken voor de verschillende eetmomenten gedurende de dag.

Met respect voor de ingrediënten waarmee we mee werken en de wereld waarin we leven, kiezen wij voor de puurste ingrediënten met zorg geselecteerd op smaak en seizoen.

Wij staan voor :

  • Een 80% plant-based menu;
  • We verkiezen kwaliteit boven kwantiteit. We bieden een passend wisselend assortiment van de beste producten;
  • We gebruiken zoveel mogelijk lokale producten van de beste leveranciers, dit zijn seizoenproducten van Nederlandse bodem.
  • Kortom ambachtelijk koken op een hoog niveau met passie voor (h)eerlijke ingredienten en respect voor de natuur, maar toch tijd voor een privé leven.

    Jouw belangrijkste taken zijn :

  • Operationeel eindverantwoordelijk voor jouw keuken en de kwaliteit van de productie;
  • Leidinggeven aan jouw keukenbrigade;
  • Voorraad beheer;
  • Toezien op het naleven van HACCP regelgeving.
  • Wie ben jij

  • Jij bent op korte termijn beschikbaar.
  • Jij heb een sterke helicopterview en hebt geen probleem om het overzicht te bewaren op de werkzaamheden die nog uitgevoerd dienen te worden.
  • Op een motiverende en inspirerende manier geef jij leiding aan jouw keukenbrigade, je herkent talent en stimuleerd persoonlijke groei.
  • Koken is jouw passie, je werkt niet graag met halffabricaten en en je hebt al ervaring in een ambachtelijke keuken. Bij voorkeur heb je ervaring met grote producties.
  • Uiteraard heb jij als Chef goede kennis van HACCP, allergenen en diëten en ben jij kostenbewust.
  • Bij voorkeur heb jij eerder gewerkt met een bestelsysteem.
  • Wat bieden wij jou

    Naast een uitdagende functie in een dynamische, innovatieve werkomgeving bieden wij goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

    Zo bieden wij jou onder andere :

  • Marktconform salaris passend bij functie en ervaring;
  • Contract voor 38 uur per week (bij ons worden er dat geen 60);
  • 25 vakantiedagen en ADV dagen op basis van een fultime dienstverband;
  • 8% vakantiegeld uitbetaald in de maand mei.
  • Daarnaast bieden we onder meer de volgende aanvullende arbeidsvoorwaarden :

  • Goede werk - privé balans de avonden en weekenden ben je vrij.
  • Maandsalaris uitbetaald op of rond de 26e van elke maand;
  • Korting op een collectieve ziektekostenverzekering via Menzis;
  • Lunchkosten regeling;
  • Mogelijkheid tot fiscale uitruil reiskosten;
  • Een pensioenregeling;
  • Korting op diverse verzekeringen zoals inboedelverzekering of autoverzekering etc. via AON.
  • Een fantastisch team bij een internationale organisatie met een goede back office en ondersteuning vanuit het servicekantoor en het culinair team met o.
  • a. Andres Delpeut, Jasper Gronert en vele andere.

    deze vacature melden
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    Solliciteren
    Mijn E-mail
    Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
    Doorgaan
    Aanvraagformulier