Teamleider solo/combi contracten
BAM Wonen
Venlo, NL
3 dagen geleden

Building the present, creating the future

Als senior Teamleider sta jij aan het roer; Je hebt de verantwoordelijkheid over onze vestiging Venlo (werkgebied : Noord- & Midden Limburg / Oost-Brabant / regio Nijmegen) met een omzet van circa 15 miljoen.

Vestiging Venlo maakt onderdeel uit van BAM Energie & Water, regio Zuidoost. Door jouw ervaring zorg je ervoor dat de samenwerking in de keten (opdrachtgever tm leverancier / eindgebruiker) soepel verloopt.

Ook zorg jij voor een goede en vooral veilige doorstroom van onze contracten. Kan jij deze verantwoordelijkheid aan en heb je ambities?

Neem dan contact met ons op!

Jouw missie

Veiligheid, samenwerken en ondernemen, dit zijn de drie kernwoorden voor de rol van teamleider

Jij bent verantwoordelijk voor onze combi- en solo contracten Enexis en WML perceel 5 sYnfra. Je geeft (in)direct leiding aan : Monteurs, projectleiders, werkvoorbereiders, uitvoerders en voormannen.

Dankzij jouw goede communicatieve vaardigenheden en coachende manier van leidinggeven, help jij je teamleden om dagelijks het beste uit zichzelf te halen.

Jij zorgt door inzet van de juiste werkprocessen, dat onze projecten volgens planning en binnen de gestelde richtlijnen worden gerealiseerd.

Verdere verantwoordelijkheden :

 • Een veilige en gezonde werkplek verzorgen voor alle medewerkers, inleners en onderaannemers, daar zet jij jezelf voor in.
 • Dit doe je door middel van het beschikbaar stellen van voldoende middelen (tijd, budget, materieel), instructies en toezicht etc.;
 • Extern onderhoud je contacten met klanten, leveranciers, afnemers van producten, co-makers (inzake uitbesteding werkzaamheden), diensten en personeel ten behoeve van een adequate service en tijdig gereedkomen van de werkzaamheden;
 • Jij faciliteert het management met correcte informatie, ten aanzien van de voortgang en planning, gericht op effectieve ondersteuning van de besluitvorming.
 • Je doet dit binnen de kaders van het HR-beleid, zodat de werkzaamheden zo effectief en efficiënt mogelijk uitgevoerd worden;
 • Je stuurt actief op kosten en opbrengsten en rapporteert over de voortgang (aan Bedrijfsleider) van het contract in termen van omzet en rendement;
 • Je bent kwaliteit gedreven en draagt dit op een coachende manier uit naar de verschillende teams met als doel dat onze werken conform kwaliteitsplan, veiligheidsplan en milieuplan uitgevoerd te worden.
 • Samen met de bedrijfsleider draag je de visie voor een regio aanpak en neem je de vestiging hierin mee. Je kijkt breder dan je eigen team en zoekt geregeld de samenwerking op met de andere regio’s landelijk en je collega teamleiders in Zuidoost.

  Ook denk je volop mee aan verbeteringen en staat het moderniseren van de vestiging met behoud van de cultuur op jouw agenda.

  Wat breng je mee?

  We zoeken naar een ervaren Teamleider met een moderne leiderschapsstijl en affiniteit met ondergrondse infra. Je bent zowel een operationeel als een financieel manager, die zijn / haar team, buiten veiligheid, stuurt op omzet en op resultaat!

  Mensen uit jouw omgeving omschrijven jou als iemand met een stevige transparante persoonlijkheid. Door jouw strategisch inzicht kijk jij verder dan de volgende 12 maanden, streef je naar resultaten en naar consensus.

  Jij bent een ondernemer die rendement kan draaien, volledig zelfstandig is en daardoor ook in staat om een vestiging op financieel gebied succesvol te runnen.

  Bij een gewonnen tender op de vestiging, sta jij op scherp en weet jij je team vlekkeloos hier in mee te bewegen.

  Als geen ander weet jij het belang van samenwerken en bekijk jij dit vanuit het grotere geheel met de andere regio’s landelijk en je collega teamleiders.

  Van nature ben je dan ook zeer sterk in het creëren van een teamspirit en weet je op een positieve manier een team te (ver)binden en mensen / stakeholders voor je te winnen.

  Verder zou het mooi zijn als jij jezelf herkent in onderstaande :

 • Afgeronde hbo- / wo-opleiding in een technische richting;
 • Minimaal 5-10 jaar recente werkervaring als leidinggevende, bij voorkeur opgedaan binnen de infra technische branche;
 • Procesmatig sterk (KPI’s bewaken, maar deze ook afdeling overschrijdend kan koppelen);
 • Communicatief vaardig, klant- en resultaatgericht;
 • Ervaring op het gebied van operationeel en financieel management;
 • Je kent het speelveld in deze regio betreft kabels en leidingen (Gemeentes, WML, Enexis);
 • Voor jou is deze rol niet jouw eindstation en heb je de behoefte om je verder te ontwikkelen!
 • Wat kun je van ons verwachten?

  Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en wellbeing staan voorop.

  Verder bieden wij jou :

 • Perspectief en ontwikkeling; Mede door ons kenniscentrum BAM Learning kun jij jezelf verder ontplooien betreffende kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie;
 • Waardering voor jouw kennis : In ons team werken we samen aan de beste oplossing. Sparren en kennisdelen staan centraal;
 • Professionele werkomgeving : Met andere specialisten werken aan de meest spraakmakende projecten voor BAM Energie en Water;
 • Misschien wel het belangrijkste : Je komt terecht in een heel hecht, loyaal team aan kundige, enthousiaste collega’s die samen zorgen voor een positieve werksfeer;
 • Een passend en vooral goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO klein metaal);
 • Een eigen leaseauto met tankpas voor heel Nederland;
 • Een laptop en Iphone;
 • 38 vakantiedagen (vijfentwintig vakantiedagen en dertien atv-dagen per kalenderjaar);
 • Bedrijfsfitnesskorting van gemiddeld 40%;
 • Collectieve zorgverzekering;
 • Kortingen op bijvoorbeeld : Microsoft office, mobiele telefonie, privé verzekeringen (auto, woning, inboedel etc), de BAM Homestudios (woonwinkel en keukenapparatuur) en de HP store.
 • Jouw werkomgeving

  Onze medewerkers op de vestiging Venlo vormen een heel hecht team, die weet wat er speelt in het werkgebied. Grotendeels omvat het team cultuurdragers met een hands-on-mentaliteit.

  Voorop staan de korte lijnen en responstijden in de klantrelatie.

  Wil je een indruk van jouw nieuwe werkomgeving, bekijk dan onze verhalen :

  https : / / www.youtube.com / watch?v f4VMeujWYoc

  Wie zijn wij?

  BAM Energie & Water realiseert de infrastructuur voor het duurzaam opslaan en transporteren van water en energie. Daarbij brengen we licht, warmte, gas, elektriciteit en water van de bron tot bij de eindgebruiker.

  Als regionaal verankerde organisatie, met een landelijke dekking, staan we dichtbij onze opdrachtgevers.

  Wil je meer informatie over BAM Energie & Water? Klik dan hier.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier