Content Marketeer
Quoratio Groep
Bunnik, Nederland
6 dagen geleden

Wat ga jij doen als Content Marketeer?

 • Aan de hand van een contentplan en contentstrategie geef je invulling aan de contentbehoefte van de merken. Je kent de doelgroepen op je duimpje en weet wat hen aanspreekt.
 • Geef jou een woord en jij maakt er een sprankelende, aansprekende (online) tekst van. Je bent creatief in het gebruik van taal én hebt een visie op het maken van aantrekkelijke en effectieve content die leidt tot conversie.
 • Jouw content verspreid je niet alleen via de site, maar ook via social media. Je bewaakt de contentkalender en zorgt voor een groei van ons bereik.
 • Je bent visueel georiënteerd en ziet als geen ander voor je hoe beeld en tekst elkaar kunnen versterken. Samen met de designer zorg je voor goed beeld dat past bij jouw tekst.
 • Je werkt nauw samen met de Campagne Marketeers en de Performance Marketeer.
 • De baan voor jou?

  Als Content Marketeer werk je mee aan het volledige contentproces : van strategie en planning tot uitvoering en analyse.

  Door jouw creativiteit en inlevingsvermogen weet jij precies wat de doelgroep (klanten en kandidaten) wil lezen, zien en horen.

  Dat kan een blog zijn voor een campagne, tekst voor een landingspagina, maar ook een interview i.s.m. een van onze consultants.

  Alles wat je doet is gericht op het versterken van onze merken.

  Afwisselende content bedenken vanuit de kracht van taal waarbij tekst en beeld elkaar versterken. Dát is wat jij wil en waar je goed in bent.

  Als Content Marketeer bij Quoratio Groep werk je samen met verschillende marketeers om vanuit de strategie voor de verschillende doelgroepen afwisselende content te maken en te delen.

  Doordat jij de kracht van taal snapt en voor je ziet hoe beeld en tekst elkaar versterken, draag je bij aan aantrekkelijke (online) content voor toekomstige collega’s en klanten.

  Binnen het team is dit een nieuwe functie waar je zelf ook invulling aan kunt geven.

  Jouw content is natuurlijk foutloos in schrift, maar je bent ook visueel georiënteerd. Dus naast een dagje interviewen en schrijven, draai jij ook je hand niet om voor het ontwikkelen van een script, het aansturen van een videograaf of het zorgen voor een goede visual t.

  b.v. social media. Zo verhoog jij het bereik van de marketingafdeling van Quoratio Groep.

  Verschillende merken zijn onderdeel van de Quoratio Groep. De twee nieuwkomers zijn Ferm in Pensioenen en Quoratio Sociaal Domein en Uitkeringen , dat zijn de merken waarvoor jij werkt.

  Met deze twee merken maken we het verschil voor werknemers en burgers. We hebben de charme en energie van een start-up, maar met de professionele basis van de Quoratio Groep (500+ medewerkers).

  We zijn hard bezig de merken goed neer te zetten, een belangrijke fase waarin jij een cruciale rol speelt.

  Wat bieden wij jou?

 • De mogelijkheid om je eigen invulling aan de job te geven.
 • Een mooie club van ruim 500 collega’s en een gezellig marketingteam met humor én waar hard gewerkt wordt.
 • Een uitgebreide lunch die elke dag voor je klaarstaat.
 • Een marktconform salaris tussen de € 2.500 en € 2.800 afhankelijk van de ervaring en competenties die jij met je meeneemt.
 • Een vernieuwd kantoor dat goed bereikbaar is met de auto, de fiets en het OV.
 • De mogelijkheid om deels thuis te werken.
 • Ons leerplatform : de Quoratio Campus om jezelf onbeperkt verder te ontwikkelen.
 • De rest verklappen we pas als je een kop koffie komt drinken
 • Enthousiast geworden, meer weten en / of direct solliciteren of heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met Pauline Arendsen (Marketing Manager) via parendsen quoratiogroep.nl of 06-20653638.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier