Keuringsarts / Bedrijfsarts (Groningen)
Zorg van de Zaak
Groningen, NL
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Voor de locatie in Groningen is het team Health Services op zoek naar een keuringsarts. Voor verschillende klanten in het noorden van het land ga je bedrijfskeuringen, verzekeringskeuringen en persoonlijke keuringen verrichten.

Het team bestaat naast keuringsartsen en keuringsassistenten uit een backoffice met planners en projectleiders.

Taken en verantwoordelijkheden :

 • Het zelfstandig uitvoeren van keuringen (bij uitzondering in de avonduren en op zaterdagen) zoals PMO’s, (groot) rijbewijskeuringen, sport-
 • medische keuringen, brandweerkeuringen, offshore keuringen, bodemsanering keuringen, asbestkeuringen, beroepsduikers keuringen, zeevaartkeuringen en spoorveiligheid keuringen op de vestiging of op bedrijfslocaties;
 • Het ondersteunen van acquisitiegesprekken door input te leveren voor offertes en aanbestedingen en het presenteren van het voorstel;
 • Het vastleggen van relevante gegevens van de casus in een uitgebreide rapportage;
 • Het bevorderen van gezond gedrag en een bijdrage leveren aan het behoud van de arbeidsgeschiktheid;
 • Het verwijzen naar interventiespecialisten met als doel het versterken / verbeteren van de duurzame inzetbaarheid en het voorkomen van arbeidsongeschiktheid;
 • Het schrijven van groepsrapporten op bedrijfsniveau met een weergave van de onderzoeksresultaten, het beschrijven van de belangrijkste bevindingen en het uitwerken van adviezen waarmee de opdrachtgever invulling kan geven aan arbo- en gezondheidsbeleid.
 • Wat breng je mee?

  Je bent een professional met bevlogenheid voor de bedrijfsgezondheidszorg en je bent goed in je vak. Communicatie en adviesvaardigheden zijn jouw sterke kwaliteiten.

  Je drijfveer is om het beste te halen uit mensen door het geven van gericht en motiverend advies. Verder beschik je over :

 • Een afgeronde opleiding Geneeskunde en een artsdiploma (BIG geregistreerd) (bij voorkeur geregistreerd bedrijfsarts);
 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring;
 • Bereidheid om bovengenoemde keuringen eigen te maken;
 • Affiniteit met bedrijfsgeneeskunde;
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving;
 • Een geldig rijbewijs en bereidheid om te reizen;
 • Specialisatie op het gebied van voorkomende medische keuringen is een pre.
 • Wat bieden wij?

  Als professional werk je voor de toonaangevende organisatie op het gebied van bedrijfszorg, medische zorg en leefstijl. Je beweegt in een ambitieuze omgeving die volop in ontwikkeling is.

  Wij vinden het belangrijk, dat je kunt werken op de manier die jij prettig vindt en dat je past binnen de visie van Zorg van de Zaak en het team waarvan je deel uitmaakt.

  De sfeer van Zorg van de Zaak laat zich omschrijven als inspirerend, warm, loyaal en hard werken. Verder bieden wij je uiteraard een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals goede opleidingsmogelijkheden en pensioenregeling.

  Over ons

  De dienstverlening van Zorg van de Zaak is erop gericht om mensen optimaal te laten functioneren in hun baan. Onze bedrijfsartsen bieden advies, inzicht en oplossingen over de mate van inzetbaarheid en de benodigde zorg die nodig is om gedeeltelijk of geheel te kunnen terugkeren in werk.

  In dat kader bieden wij preventie, verzuimbegeleiding, re-integratie en medische keuringen. Omdat wij geloven dat mensen gelukkiger zijn als ze kunnen deelnemen in werk en maatschappij.

  Met dat gedachtegoed streven we ernaar mensen gezond en inzetbaar te houden en mensen zo optimaal mogelijk te laten functionerenZorg van de Zaak is de landelijke arbodienst die deel uitmaakt van het Zorg van de Zaak Netwerk.

  Zorg van de Zaak Netwerk is een uniek netwerk dat bestaat uit diverse organisaties op het gebied van bedrijfs gezondheidszorg, leefstijlzorg en medische zorg.

  Interesse?

  Herken jij jezelf in dit profiel en wil jij graag als keuringsarts voor ons werken? Solliciteer dan direct! Voor specifieke vragen kan je contact opnemen met Anita van den Hoogen, teammanager professionals (06 22978567).

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier