Ruby Developer gezocht voor bedrijf dat Ruby ademt! - Maarssen
CareerValue
Maarssen, NL
6 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Binnen deze rol zal je als RoR ontwikkelaar voornamelijk aan de Backend werken, maar af en toe zul je ook Frontend werkzaamheden verrichten met Javasript, React, HTML en CSS.

Je zal samen met je collega ontwikkelaars verantwoordelijk zijn voor het doorontwikkelen van de bestaande producten en het van scratch af aan bouwen van nieuwe functionaliteiten.

Je zal in je werk veel in contact staan met collega's van verschillende afdelingen, maar ook klantcontact zal tot je takenpakket gaan behoren.

Dit in combinatie met jouw uitstekende technische (Ruby) skills zal ervoor zorgen dat je altijd een eindresultaat oplevert waar de eindgebruiker uitermate tevreden over is.

Naast inspirerende werkzaamheden krijg je hier ook veel ruimte om je werk zo te kunnen doen dat het precies bij je past. Thuiswerken en flexibel starten zijn hier dan ook zeker mogelijk!

Functie-eisen :

Je hebt bij voorkeur een HBO diploma in technische richting. Heb je deze niet maar denk je toch geschikt te zijn? Solliciteer dan vooral!

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met Ruby en bent een echte Ruby fanaat;
 • Je hebt ervaring met Javascript, HTML en CSS;
 • Ervaring met React is een pré;
 • Ervaring met PostgreSQL is een pré;
 • Ervaring met Agile Scrum is een pre;
 • Je bent tech-minded;
 • Je bent dynamisch, energiek, leergierig en communicatief vaardig;
 • Je spreekt / schrijft zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

  Bedrijfsomschrijving :

  Mijn klant is een ontzettend fijn en informeel bedrijf, dat zich richt op het ontwikkelen van applicaties die bedrijven kunnen gebruiken om persoonlijke en professionele kwaliteiten van hun personeel te meten.

  Met deze applicaties opereren zij aan de top van de Nederlandse markt binnen hun branche. Klanten zijn grote bedrijven / organisaties, bijvoorbeeld onderwijsinstellingen, de overheid en grote multinationals.

  De sfeer binnen het bedrijf is uiterst prettig. Er werken in totaal ongeveer 25 man, waarvan 6 ontwikkelaars. De applicaties worden in Ruby gebouwd, een techniek waar iedereen in dit bedrijf heel enthousiast over is.

  Ben jij dus, net als je nieuwe collega's, een echte enthousiast als het gaat om Ruby? Dan kom jij hier in een team van gelijkgestemden en gaan jullie samen elke dag aan de slag met het ontwikkelen van mooie Ruby applicaties.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier