Software ontwikkelaar .NET en SQL Server
Place-ICT
Omgeving Deventer, NL
6 uur geleden

Als Software ontwikkelaar ontwikkel je onder leiding van een software architect mee aan het eigen logistiek pakket. De vertaling van wensen naar hoogwaardige IT-oplossingen staat in dit proces altijd centraal.

Je bent actief betrokken bij nieuwe ontwikkelingen en werkt in een professionele omgeving met moderne technieken als Delphi 2007, Delphi Prism (.

Net), binnen een Service Oriented Architecture met MS-SQL Server. Onze relatie toetst haar software onder andere met automatische integratie testen.

Zo zie je als Software ontwikkelaar ook het resultaat van je inspanningen.

 • Je hebt een informatica opleiding gevolgd op HBO-niveau.
 • Je hebt ervaring met object georiënteerde systeem ontwikkeling, bij voorkeur met Delphi en .NET en bent gedreven om nieuwe dingen te leren.
 • Je beschikt over een proactieve werkhouding.
 • Daarnaast zijn zelfstandigheid, teamspirit en doorzettingsvermogen enkele van je sterke eigenschappen.
 • Het eindresultaat van je werk zien ?

  Dat kan bij onze relatie. Zij is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van productiebedrijven in de voedingsmiddelenbranche.

  Er werken ongeveer 65 medewerkers verdeeld over drie werkmaatschappijen. De Automatiseringstak is het grootste onderdeel van de groep en adviseert bedrijven over informatievoorziening en productie- en procesbeheer- en implementeert haar eigen systemen voor administratie- logistiek- productie en procesbesturingen.

  Met haar systemen is zij in staat de volledige automatiseringsbehoefte van voedingsmiddelenbedrijven in te vullen. De branchespecifieke oplossingen munten uit door integratie van verschillende processen.

  Mede daarom staat zij zeer goed aangeschreven. Onze relatie biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier