Herstelbegeleider in de psychiatrie
Samen Professionals
's-Gravenhage, NL
4 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Ben jij MBO opgeleid richting SPW of MMZ met ervaring in de psychiatrie? Houd jij van afwisseling, vind jij het leuk om zelfstandig te werken en kun je goed prioriteiten stellen?

Dan is Samen Professionals op zoek naar jou! Ben jij MBO opgeleid richting SPW of MMZ met ervaring in de psychiatrie? Hou jij van afwisseling, vind jij het leuk om zelfstandig te werken en kun je goed prioriteiten stellen?

Dan is Samen Professionals op zoek naar jou!

Het betreft een functie met ruimte om deze zelf vorm en inhoud te geven. Er zijn volop mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling en een uitdagende werkomgeving in een informeel team met gedreven collega’s.

Vanuit gemeenten worden cliënten met een bepaalde indicatie doorverwezen. Vanaf dat moment is het aan jou om van de grond af een begeleidingstraject op te stellen en uit te voeren.

De begeleiding is gericht op het aanbrengen van structuur in het dagelijks leven, het versterken van de zelfredzaamheid en het aanleren en ontwikkelen van vaardigheden om uiteindelijk zelfstandig te gaan wonen.

Je gaat werken bij een organisatie waar het begeleidingsaanbod wordt afgestemd op de wensen, behoeften en ervaringen van de cliënt.

Dit doen zij bij hun cliënten thuis of op één van hun locaties in Den Haag. Zij bieden een uitdagende en energieke werkomgeving waarin je zelfstandig aan de slag kan en de gelegenheid krijt om jezelf te ontwikkelen.

We hebben voor verschillende woonlocaties vacatures openstaan. Je kan hierbij denken aan woonlocaties, zoals onderstaand.

Binnen deze woonvoorziening wonen mensen met meervoudige problematiek. Ze hebben een ernstige psychiatrische aandoening in combinatie met LVB (licht verstandelijk beperkten).

Bijkomend kan een verslaving (van alcohol en / of softdrugs) en / of forensische problematiek voorkomen. De organisatie begeleidt de mensen om meer zelfstandig te kunnen wonen.

Hierbij volgens ze een methodiek om oplossingsgericht te werken. Deze herstelmethodiek richt zich op de toekomst en gebruikt hiervoor cliënt ervaringen, krachten en talenten.

In zelf organiserende teams zijn ze met elkaar verantwoordelijk voor het totale begeleidingsproces van de cliënten. Medewerkers krijgen ook de ruimte om hun talenten in te zetten en te ontwikkelen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier