SOC engineer
ON2IT B.V.
Waardenburg, Netherlands
50 dagen geleden

Jouw functie

Primair ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van changes, het uitzoeken en oplossen van (security) incidenten en het beantwoorden van de verschillende klantvragen.

Het werken met bijvoorbeeld next-generation firewalls en met de nieuwste netwerkoplossingen, troubleshooten en het oplossen van een lastig probleem geeft je energie.

Je communiceert op verschillende niveaus met klanten en collega’s, van management tot diep technisch, en bent in staat om ongeacht je gesprekspartner(s) helder te communiceren en te adviseren.

Je snapt ITIL, en kunt met een ticketsysteem werken. Je snapt het belang van correcte en complete verslaglegging van communicatie en afspraken, en voert dit stipt uit.

Je participeert in een storingsdienst met een 24 / 7 bereikbaarheid. Je gaat incidenteel naar klanten om storingen op te lossen of andere on-

site werkzaamheden te verrichten, en bent dus representatief.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier