Administratief Logistiek Medewerk(st)er
Essity
Cuijk
1 dag geleden

Essity

Essity is een toonaangevend wereldwijd opererend hygiëne- en gezondheidsbedrijf. We ontwikkelen, produceren en verkopen personal care- en tissueproducten.

Onze verkoop vindt plaats in ongeveer 150 landen via een aantal sterke en toonaangevende merken, als TENA, Tork, Libero, Libresse, Lotus, Tempo en Leukoplast.

Voor meer informatie, bezoek .

Administratief Logistiek medewerk(st)er

Voor de afdeling Logistiek / Material Handling in Cuijk, zoeken wij een enthousiaste Administratief Logistiek medewerk(st)er.

De afdeling Material Handling houdt zich bezig met het ontvangen en opslaan van grondstoffen, hulpstoffen en chemicaliën.

Daarnaast richt deze afdeling zich op het interne transport van / naar de productie-omgeving. De Administratief Logistiek medewerk(st)er is 50% werkzaam op kantoor (inboeken ontvangen bestelling, interne boekingen) en 50% actief op de vloer bij material handling (voorraad controles, ingangs controles).

Je werkt in dagdienst en rapporteert aan de Teamleader Material Handling.

De belangrijkste werkzaamheden :

Het controleren en inboeken van ontvangsten van verpak kingsmaterialen en grondstoffen in het systeem aan de hand van vrachtbrieven, melden van afwijkingen

Het uitvoeren van (periodieke) voorraadtellingen, verge lijken van fysieke voorraad met administratieve voor raad en verklaren / corrigeren van verschillen

Het doorvoeren van verbeteringen om geconstateerde afwijkingen terug te dringen

Het genereren van standaard rapportages na ontvangst / uitgifte van halffabricaten en verpakkingsmaterialen

Deelnemen aan afdelingsprojecten vanuit eigen kennis en ervaring

Het waarnemen van operationele taken van leidinggeven de bij diens afwezigheid. Je draagt zorg voor voortgang van de operationele voortgang

Het te woord staan van transporteurs in een vreemde taal en zo nodig doorvoeren van wijzigingen in aanvoer- of afvoertijdstippen in het systeem

Het te woord staan van chauffeurs en aftekenen van vrachtbrieven

Het onderhouden van contact met productieafdelingen papierfabriek en verwerking over logistieke administra tie en oplossen van afwijkingen hierin

Het bijhouden van blokkade overzichten van grond- en hulpstoffen en informeren van productieafdelingen hierover

Wij zoeken :

Je hebt passie voor logistiek, een afgeronde MBO opleiding met niveau 2 of 3 en je kunt uitstekend met excel overweg. Van nature werk je nauwkeurig en je kunt zelfstandig werken.

Je beschikt over een goede mondeling- en schriftelijke communicatie en communiceert tactvol. Daarnaast beheers je de Engelse taal.

Wat bieden wij jou?

Een interessante functie bij een internationaal bedrijf met diverse opleidingsmogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. De salarisindicatie voor deze functie is marktconform.

We bieden je ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen.

Met onze a-la-carte regeling kun je zelf een persoonlijk arbeidsvoorwaardenpakket realiseren. De cultuur binnen onze organisatie is open en toegankelijk.

Betrokkenheid, verantwoordelijkheid, samenwerking en veiligheid zijn onze sleutelwoorden.

Samen Verbeteren we het leven, elke dag opnieuw.

Werken bij Essity is niet alleen een carrière; het is een kans om direct van de wereld een gezondere, hygiënischere en veiligere plek te maken.

Met impactvolle innovaties in combinatie met duurzame oplossingen streven we ernaar om elk jaar meer mensen te bereiken met de noodzakelijke en essentiële oplossingen voor het welzijn.

Together, we are improving lives, every day.

Working at Essity is not just a career; it is a chance to directly make the world a healthier, more hygienic and safer place.

With impactful innovations coupled with sustainable solutions, we strive to reach more people every year with the necessary and essential solutions for well-being.

Application End Date :

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier