Monteur / Constructiebankwerker
VDL Groep
Swalmen, NL
10 dagen geleden

Vanwege de verdere groei zoeken wij bij VDL Konings versterking van ons team! Beschik jij over voldoende ervaring als monteur of constructiebankwerker?

Ben je flexibel inzetbaar en in het bezit van je rijbewijs en heftruckcertificaat? Reageer dan op deze vacature!

Monteur / Constructiebankwerker

Binnen een afdeling van circa 12 monteurs en / of constructiebankwerkers worden veelal in teamverband uiteenlopende constructies, modules, apparaten, machines en complete productielijnen vervaardigd, geassembleerd en indien nodig op locatie gemonteerd en geïnstalleerd.

De werkzaamheden zijn vooral projectmatig van enkelstuks t / m middelgrote series. Door de uiteenlopende projecten zijn de werkzaamheden zeer divers en afwisselend.

De werkzaamheden vinden gedeeltelijk in onze werkplaats te Swalmen plaats, maar ook op locatie bij onze klanten (veelal nationaal, soms internationaal).

Vanwege de verdere groei zoeken wij versterking van ons team.

Jouw profiel :

 • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau met vanzelfsprekend voldoende kennis van tekening lezen. Daarnaast ben je ook in staat zelfstandig constructies en / of machinedelen in te meten en vervolgens op te tekenen.
 • Je beschikt als monteur over uitgebreide ervaringen op het gebied van het zelfstandig monteren en installeren van machines en constructies.
 • Van fijnmechanica t / m middelzware machinebouw.

 • Je beschikt als constructiebankwerker over uitgebreide ervaringen op het gebied van het zelfstandig samenstellen en aflassen van uiteenlopende een las-
 • en plaatwerk constructies.

 • Voldoende kennis van besturingstechniek : Pneumatiek, PLC-techniek (bij voorkeur), Elektrotechniek / elektronica (bij voorkeur), Hydrauliek (bij voorkeur);
 • Inventief en creatief m.n. daar waar het gaat om oplossingen voor onvoorziene situaties op locatie.
 • Nauwgezet en gedreven.
 • Representatief en communicatief naar klanten en collega’s.
 • Bij voorkeur ook leidinggevende vaardigheden, dit met het oog op een rol als hoofdmonteur en / of projectcoördinator.
 • Teamplayer, dit omdat projecten altijd in teamverband zullen plaats vinden.
 • Flexibel t.a.v. werktijden; dit i.v.m. werkzaamheden in buitendienst met variërende werktijden (soms ook avonden en / of weekend).
 • Overige vaardigheden : Minimaal rijbewijs B Heftruck certificaat VCA certificaat Hoogwerker certificaat (bij voorkeur)
 • Wat biedt VDL Konings jou?

  VDL Konings biedt jou werk met technische uitdagende producten, een groot machinepark met verschillende doorleer mogelijkheden en een informele werkfseer.

  Een bedrijf waarin we samen het resultaat voor onze klanten realiseren en waar je naast je werk ook kunt deelnemen aan verschillende activiteiten als het VDL Voetbal toernooi, uitstapjes met de personeelsvereniging, een 'knutsel uurtje' op donderdag en eens per jaar het grootse VDL feest.

  Natuurlijk bieden wij je zeer afwisselend werk, een prima salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 13 atv dagen per jaar.

  Bovendien krijg je de mogelijkheid tot in- en externe scholing op jouw vakgebied en zijn er doorgroeimogelijkheden, zowel binnen VDL Konings als de VDL Groep.

  Interesse :

  Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie voor deze vacature!

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Het bedrijf :

  VDL Konings is gespecialiseerd in ontwerp, engineering, prototyping, productie, assemblage en installatie van klantspecifieke mechanisaties, machines en installaties voor o.

  a. de film-, folie-, foam- en papierindustrie. Ontwikkeling, productie en supply chain management van modules en systemen voor OEM's in onder andere de medische sector.

  Gecertificeerd lassen en grootformaat mechanische bewerkingen zoals draaien, frezen, kotteren en boren.

  Solliciteer Meer info

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier