Junior Tendermanager
Koninklijke BAM Groep
Groningen, Nederland
20 uur geleden

Wat ga je doen?

Het proces ondersteunen dat leidt tot het doen van een propositie die exact aansluit bij de wens van de klant, door geboden kwaliteit, ontwerp en prijs perfect op elkaar af te stemmen.

Als (junior) tendermanager ben je hier verantwoordelijk voor. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van tenderstrategieën en organiseert, samen met de tenderstrateeg, inspirerende workshops waarmee je tenderteams prikkelt en richting geeft.

Je analyseert de klantvraag en voert stakeholder-analyses uit. Je werkt de tenderstrategie uit tot concrete acties en de uiteindelijke aanbieding.

Je bevraagt en daagt het team uit om met de beste inhoudelijke oplossingen te komen, die perfect aansluiten op de klantvraag.

Taken en verantwoordelijkheden :

 • Samen met het tenderteam bedenk je een strategie om het EMVI-plan van BAM te laten aansluiten op de vraag van de klant én ga je net een beetje verder om op te vallen;
 • Je coördineert en reviewt EMVI-plannen;
 • Je bewaakt het commerciële kader en de tenderstrategie gedurende het proces;
 • Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van presentaties aan en dialooggesprekken met de klant;
 • Indien nodig verzorg je het procesmanagement, zoals het opstellen en handhaven van planningen en Plan van Aanpak
 • Je bent verantwoordelijk voor de gekozen strategie en voor de aanbieding die de klant in handen krijgt.

  Wie zoeken wij?

  Als (junior) tendermanager :

 • heb je een afgeronde opleiding op hbo niveau op het gebied van Bouwkunde, Built Environment of Werktuigbouwkunde;
 • heb je ervaring, middels stages of bijbanen, met het aandragen van onderscheidende ideeën en het uitvoeren daarvan;
 • ben je in staat om zeer snel informatie op te nemen om een winnende strategie op te stellen;
 • heb je een commerciële inslag en vind je het leuk om aan de voorkant van een project te zitten.
 • Woorden die jou kenmerken zijn : integraal denken en sociaal vaardig. Je bent resultaatgericht en hebt een echte winnaarsmentaliteit : jij gaat voor de winnende indiening.

  Voor jou zijn samenwerken en kennis delen essentiële onderdelen van jouw functie. Je deinst niet terug voor complexe, multidisciplinaire opgaven.

  Je beschikt over een sterk analytisch vermogen : je dringt snel door tot de kern van een grote hoeveelheid informatie, en ziet van nature de context van relevante details.

  Wat bieden wij?

  Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om onze medewerkers te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling hebben wij BAM Learning , het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

  Onderdeel hiervan is GoodHabitz . Dit is een online leeromgeving voor persoonlijke groei en ontwikkeling met meer dan 120 trainingen die je 100% digitaal kunt volgen waar en wanneer jij wilt.

  Ook is er voor starters het BAM Startersprogramma . Met een groep andere starters ga je aan de slag met jouw leerdoelen, talenten en persoonlijke ontwikkeling.

  Voor alle jonge BAM medewerkers tot 35 jaar is er Young BAM . Young BAM organiseert diverse activiteiten zoals projectbezoeken en borrels om je netwerk te vergroten en andere jonge collega’s te leren kennen.

  BAM biedt haar medewerkers een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

  Wij beloven je een uitdagende functie en carrière bij BAM. In deze rol leer je uitgebreid het netwerk binnen BAM kennen over diverse lagen van de organisatie.

  We gaan veel van je vragen, waarbij je komt te werken in een leuk, gedreven team waarbij je ook de kans krijgt om actief de door jouw gescoorde projecten in uitvoering te volgen.

  Binnen BAM zijn volop doorgroeimogelijkheden als jij de uitdaging aan wilt gaan. Ons diverse team bied een lerende, dynamische omgeving.

  Hierbij hebben wij één doel : het winnen van zoveel mogelijk tenders voor BAM.

  Over ons

  Als onderdeel van Bouw en Vastgoed van Koninklijke BAM Groep, biedt BAM Bouw en Techniek een totaalaanbod, van projectontwikkeling tot beheer en exploitatie van de bebouwde omgeving.

  Tijdens de hele levenscyclus van een gebouw denken wij, als strategische partner, langdurig met onze klanten mee en vooruit.

  Onze klant doet zaken met één BAM : integraal, discipline-overstijgend, duurzaam, efficiënt en effectief. Zodat gebruikers optimaal kunnen functioneren in hun werk- en leefomgeving.

  Eén van de speerpunten van BAM Bouw en Techniek is het verstevigen van onze positie op tenders die gegund worden op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier