Business Consultant
Profource
Utrecht, NL
5 dagen geleden

Dutch speaking and writing proficiency is required

Wil jij je bezig houden met verbeteringen binnen de wereld van Finance & IT? Als Business Consultant sta jij er midden in.

Ben je bekend met ERP-systemen en zou je je nog meer willen gaan verdiepen in de mogelijkheden? Ga aan de slag bij onze opdrachtgevers in de randstad!

Dit staat je te wachten

Herken jij jezelf in het bovenstaande? En kijk je altijd naar wat er beter kan? Als Business Consultant bij Profource ga je aan de slag met de inrichting, gebruik en optimalisatie van (ERP) processen.

Hierbij kijk je naar de juiste samenhang tussen de organisatiedoelstellingen, de applicatie inrichting, het proces en de gebruiker binnen een organisatie.

Er zijn continu veranderingen binnen een organisatie plaatsvinden, zoals applicatie implementaties en -updates (Oracle en Netsuite) of wijzigingen in wet- en regelgeving.

Jij weet als Business Consultant altijd weer een efficiencyslag te behalen. De veranderingen vertaal je door naar een verbetervoorstel op proces en applicatie niveau.

Doordat een verandering impact kan hebben op de organisatie én gebruikers, is het geven van workshops en trainingen aan de klant ook een onderdeel van de werkzaamheden.

Hoe neem je de medewerkers mee? En hoe zorg je ervoor dat je de procesverandering borgt binnen de organisatie? Dat is aan jou om als Business Consultant te bepalen hoe je daar invulling aan geeft.

Dit ben jij

Jij hebt een brede interesse en staat het liefst in het midden van de business, de mensen en de IT. Je bent nieuwsgierig en analytisch sterk, waardoor je in staat bent tot duidelijke verbetervoorstellen te komen.

Dit kan voor proces, applicatie en gebruikersorganisatie. En jij gaat verder dan dat! Want jij pakt door waar anderen stoppen.

Je brengt het voorstel overtuigend over aan de opdrachtgever en dat vertaal je naar concrete acties. Daarna ga je direct aan de slag, want resultaat telt! Je blijft wel altijd kritisch kijken naar je werk, omdat je continu zoekt naar de beste oplossing.

Daarnaast hebben we de volgende wishlist :

 • Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond.
 • 2 5 jaar werkervaring.
 • Je hebt affiniteit met of relevante werkervaring in Finance en IT. ·
 • Je herkent je in onze
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier