Junior Sales Manager m/f/d
ATOSS
Utrecht (Netherlands)
5 dagen geleden

JOUW TAKEN : Je begint je carrière ATOSS met een 30 dagen durende training bij ATOSS Academy in ons hoofdkantoor in München, waar je je verdiept in de processen en succesverhalen van onze klanten.

Na deze trainingsperiode sluit je je aan bij je team in Utrecht. Samen met ervaren collega's ga je prospects benaderen en bezoeken.

Je krijgt inzicht in de situatie van de prospects door complexe processen te analyseren en de juiste vragen te stellen. Zo bouw je geleidelijk aan het vertrouwen op dat nodig is voor een strategische software-investering.

Je doel is om je eigen klantenbestand en netwerk op te bouwen door contact op te nemen met de beslissers op C-Level. Wij richten ons op kwaliteit in plaats van kwantiteit.

Bij ATOSS draait het om eerlijke en haalbare doelstellingen in combinatie met een aantrekkelijk pakket voor overprestaties.

In het eerste jaar is er nauwelijks sprake van een reisactiviteit, in het tweede jaar reis je ongeveer twee dagen per week door het land.

JOUW SKILLS : Jagersmentaliteit : Je wilt hard werken, snel vooruitgang boeken en leren van de beste!Universitaire graad Zeer goede schriftelijke en verbale communicatievaardigheden in het Engels en Nederlands Upload je cv hier in slechts 1 minuut.

Een begeleidende brief is niet nodig. We kijken er naar uit u te ontmoeten!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier