Verpakkingsoperator
Positon
Rijsbergen
4 dagen geleden

Verpakkingsoperator (3 ploegen)

Voor een opdrachtgever in de voedingsmiddelenindustrie in de regio van Breda zijn we op zoek naar een : Verpakkingsoperator (3 ploegen).

De uitdaging :

Als verpakkingsoperator ben je verantwoordelijk voor het bedienen, controleren, regelen en bijsturen van de machines van de inpaklijnen (doosjes en zakken).

Je voert (kwaliteits)controles uit op metaaldetectie, gewicht, coderingen en verpakking en je verwerkt de gegevens digitaal.

Bij afwijkingen informeer je tijdig de juiste mensen en onderneem je correctieve maatregelen. Je verricht controles aan de machines en in overleg met een ervaren collega of leidinggevende en / of de technische dienst verhelp je kleine storingen.

Aan de hand van de planning bereid je (mede) productwissels voor en assisteer je bij het schoonmaken en ombouwen van lijnen.

Je neemt deel aan verbeterteams in het kader van ons WCM programma en draagt bij aan een schone en (voedsel)veilige werkomgeving.

Jouw talent :

Voor deze functie zoeken we kandidaten met een afgeronde (operator) opleiding op niveau 2 of 3. Je hebt daarnaast enige jaren ervaring als operator in een productie-omgeving, bij voorkeur in de voedingsindustrie.

Overigens ook schoolverlaters met de

vereiste opleiding worden van harte uitgenodigd om te solliciteren. Je bent bereid om trainingen (on the job / extern) te volgen en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Andere eigenschappen die jou typeren zijn hands-on, aanpakker,

flexibel en kwaliteitsbewust.

Wat bieden wij

We bieden u een afwisselende en uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever.

Indien u interesse heeft in deze vacature ontvangen wij graag uw sollicitatie en cv per mail : info positon.nl.

Mocht u vragen hebben kunt u contact met ons opnemen op 0164-237 237.

Vacature delen : Solliciteer direct

Solliciteer direct

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier