Routechauffeur
Huuskes
Beuningen
6 dagen geleden

Wat houdt de functie in?

Als routechauffeur bij Huuskes zorg jij ervoor dat onze klantenworden beleverd volgens het aangegeven routeschema. Wij beschikken overmoderne vrachtwagens die toegerust zijn op het leveren vanlevensmiddelen, door de aanwezigheid van een koel- endiepvriescompartiment.

Jij zorgt ervoor dat onze producten tijdig en ingoede conditie worden afgeleverd. Omdat wij dienstverlening hoog in hetvaandel hebben staan, kan het zelfs zo zijn dat je producten af dient televeren tot in de koelkast van onze klant.

Onze chauffeursvertrekken vroeg in de ochtend en zijn doorgaans voor 15 : 00 uur weerterug op locatie. Je werkt gemiddeld tussen de 40 en 50 uur per week,afhankelijk van de routes waarop je bent ingedeeld.

De werkweek looptvan maandag t / m zaterdag.

Wat verwachten wij van jou?

Je beschikt over een geldig rijbewijs C(E), chauffeurspas en code 95.Omdat je het visitekaartje van ons bedrijf bent, ben je representatief,flexibel en klantgericht.

Je weet goed om te gaan met onverwachtesituaties en communiceert duidelijk met de logistiek planners in hetgeval van onvoorziene situaties.

Wat kun jij verwachten bij Huuskes?

Wij bieden een contract voor 40 uur, waarbij om de maand demogelijkheid bestaat om overuren uit te laten betalen. Het salaris ismarktconform en afhankelijk van jouw werkervaring.

Daarnaast bieden wijeen chauffeursvergoeding, aantrekkelijke toeslagenregeling, 33vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een vaste eindejaarsuitkering.

Wij kunnen van jou vragen dat je de procedure doorloopt voor het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Herkenjij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan via onze website en wijlaten jou zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor eengesprek.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier