Klantbeheerder MKB
Alfa
Zwolle, NL
2 dagen geleden

De betrokkenheid van iedereen valt me op. Het gevoel van we doen het met z’n allen’, maakt dat ik nog steeds met heel veel plezier iedere dag naar mijn werk ga , aldus Herwin IJzerman, senior klantbeheerder bij Alfa.

Vacature klantbeheerder / accountant MKB bij Alfa Zwolle

Wil jij een impuls geven aan je carrière en wil je écht iets betekenen voor ondernemers? Zit je graag bij klanten aan tafel om ze meerwaarde te bieden?

Dan is Alfa Zwolle op zoek naar jou!

Ondernemend betrokken

Als klantbeheerder MKB ben je zelf het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, om wat voor vraag het ook gaat. Met jouw achtergrond sta je klanten bij op belangrijke momenten.

Je bespreekt de jaarrekening en tussentijdse cijfers, signaleert verbetermogelijkheden bij de klant en adviseert hen in de bedrijfsvoering.

Maar net als Alfa, ben jij toekomstgericht en kijk jij liever samen met de klant naar de toekomst in plaats van alleen terug te kijken naar het afgelopen boekjaar.

Hierdoor creëer je, mede door het inzetten van jouw contactvaardigheid en drive, écht waarde voor onze klanten.

Maar dit doe je niet alleen! Als klantbeheerder werk je samen in een team van gezellige en ambitieuze assistent accountants, klantbeheerders én adviseurs waarbij de sfeer open, informeel en betrokken is.

Je weet op een goede wijze gebruik te maken van de kwaliteiten van je collega’s en je levert een positieve bijdrage aan het team.

Uiteindelijk hebben we als team één gemeenschappelijk doel : duurzaam waarde creëren voor onze klanten. Onze vestiging in Zwolle vormt samen met de kantoren in IJsselmuiden en Meppel een mooi en enthousiast cluster.

Wat heb je nodig om in deze functie succesvol te zijn?

 • Diploma HBO accountancy, bedrijfseconomie of bedrijfskunde;
 • Je bent in het bezit van een AA-titel;
 • Je hebt minimaal 5 jaar in een adviesfunctie, binnen de accountancy;
 • Je bent vaardig en kundig met ICT applicaties en ziet de noodzaak en uitdaging in digitalisering bij klanten;
 • Je hebt een klantgerichte instelling.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier