Communicatieadviseur - 28-32 uur per week
Zonnehuisgroep IJssel-Vecht
Zwolle, Overijssel, NL
3 dagen geleden

Wie zijn wij

Iedere dag realiseren zo'n 1000 collega’s, binnen vijf woonzorglocaties en met zorg aan huis, de best mogelijke ondersteuning, zorg en behandeling voor bewoners en cliënten in de regio Zwolle en Ommen.

We zijn er voor mensen met dementie, somatische en psychische aandoeningen en mensen in de palliatieve fase van hun leven.

Met gespecialiseerde revalidatiezorg ondersteunen we herstel en begeleiden we een goede terugkeer naar huis. We bieden zorg aan huis en combineren dit met dagbesteding en een deskundig behandelaanbod in de eerste lijn.

Onze organisatie is in ontwikkeling en maakt de beweging van Zorg naar Leven’ : in alles wat we doen stellen we het welbevinden van bewoners en cliënten voorop.

Daar kan communicatie een mooie en belangrijke bijdrage aan leveren. Bij Zonnehuisgroep IJssel-Vecht staat Waar je er als mens toe doet’ centraal.

Voor bewoners, maar ook voor vrijwilligers en medewerkers.

Dit ga je doen

Je adviseert en ondersteunt het bestuur, management en de organisatie op het gebied van communicatie. Je begrijpt waar Zonnehuisgroep IJssel-Vecht voor staat en bent in staat om de organisatiestrategie door te vertalen naar effectieve en eigentijdse communicatie gericht op alle stakeholders (intern en extern).

De komende jaren liggen de prioriteiten voor communicatie op de volgende gebieden :

 • Het door ontwikkelen van de interne communicatie
 • Eenheid brengen in de communicatie-uitingen, zowel intern als extern, passend bij de visie van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht
 • Samen met HR neerzetten van de arbeidsmarktcommunicatie, waarbij online communicatie een belangrijk onderdeel is
 • Je onderhoudt contacten met de pers. Daarnaast zorg je voor de dagelijkse gang van zaken. Dit vraagt van jou, naast strategische en tactische kwaliteiten, ook een hands on instelling.

  Je komt te werken binnen een dynamische omgeving, bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Ook binnen de functie is ruimte voor ontwikkeling en verandering.

  Je draagt hier actief aan bij, werkt zelfstandig en altijd in verbinding en samenwerking met je directe collega’s, bestuur, management, zorgteams en professionals.

  Dit ben jij

 • Je bent een HBO+ opgeleide communicatieadviseur met minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt een duidelijke visie op je vak, bent pragmatisch, creatief en initiatiefrijk;
 • Je bent sterk in het adviseren en faciliteren van verschillende opdrachtgevers op strategisch, tactisch en operationeel niveau.
 • Daarbij kun je snel schakelen tussen deze verschillende niveaus en opdrachtgevers;
 • Je bent een verbinder en in staat snel een groot netwerk op te bouwen in de organisatie;
 • Je kunt enthousiasmeren, bent positief ingesteld, omgevingsgericht en beschikt over organisatiesensitiviteit;
 • De ideale kandidaat heeft daarnaast ervaring met verandercommunicatie en digitale communicatie.
 • Dit bieden wij

  Wij bieden je een uitdagende functie voor 28-32 uur per week met een salaris conform CAO-VVT. De functie is ingeschaald in FWG 55.

  minimaal €2700,46 en maximaal €4286,78)

  De overeenkomst wordt aangegaan voor een jaar met uitzicht op verlenging.

  Daarbij bouw je pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, collectieve verzekeringen, fietsplan en een vitaliteitsbudget.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier