Engineer/Adviseur Waterstof
Sweco
Rotterdam, NL
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Sta jij voor de kwaliteit van je ontwerp en weet je met jouw kennis en ervaring anderen in het team te overtuigen van jouw uitgangspunten?

Toon jij initiatief, heb je overtuigingskracht, ben je in staat om gevraagd en ongevraagd advies te geven en wil je continu bijdragen aan de groei en ontwikkeling van je collega’s en jezelf?

Neem dan contact op, ik maak graag kennis met je.’

Peter van Dyck Teamleider team Energieopwek & Warmtenetten

Voor het snel groeiende team Energieopwek & Warmtenetten (16 personen) zijn wij op zoek naar een Senior of Medior Engineer of Adviseur Waterstof.

Ons team adviseert en ondersteunt onze klanten bij de ontwikkeling van (groene) waterstoffabrieken en warmtenetten, van planvorming tot en met realisatie en exploitatie.

Niet alleen helpen we onze klanten met het maken van keuzes omtrent hoe een waterstoffabriek optimaal geschikt zou kunnen zijn, ook verzorgen we het volledige proces van vergunnen en engineering.

Als Engineer / Adviseur Waterstof word je in projecten gevraagd om een schets, voorlopig of definitief ontwerp te maken voor onze klanten.

Dit doe je in een team met verschillende disciplines waarbij jij de vraag van de klant vertaalt naar een praktisch haalbaar plan wat uiteindelijk door een aannemer uitgevoerd kan worden.

Ook tijdens de uitvoering ben je in staat het ontwerp met de aannemer te bespreken en eventuele afwijkingen te vertalen naar oplossingen die de kwaliteit van het ontwerp waarborgen.

Je kijkt naar mogelijkheden en bent vindingrijk in je ontwerp. Ook weet je de juiste mate van detail passend bij het project te pakken.

Je kan je inleven in de klant als het gaat om begrijpelijkheid van detailtekeningen. Je weet vroegtijdig risico’s te inventariseren en mee te denken in de oplossing.

Ook ben jij de rechterhand van de projectleider en ga je op verzoek mee naar klanten om je werk toe te lichten. Bij Sweco kan je direct schakelen met tal van disciplines en integraal aan vraagstukken werken.

Wij zoeken

 • Je hebt een relevante HBO of WO opleiding afgerond, zoals bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Elektromechanica of Elektrotechniek en hebt de techniek rondom waterstof eigen gemaakt;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring opgedaan met waterstof;
 • Betrouwbaarheid in afspraken nakomen is belangrijk voor jou;
 • Je bent bekend met gebruik van Autocad
 • Je hebt aantoonbare resultaten bereikt met het ontwikkelen van waterstofoplossingen, energie-optimalisaties / warmtenetten of duurzame energieprojecten;
 • Je bent oplossingsgericht, ziet kansen voor optimalisaties en weet deze te verzilveren;
 • Afspraak is bij jou afspraak;
 • Je hebt een sterke persoonlijkheid, bent initiatiefrijk en hebt oog voor detail.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier