ALLROUND MONTEUR TD | UTRECHT | €40-50K
Four Life Sciences
Utrecht, NL
3 dagen geleden
source : Joof.nl

Je gaat werken in een dynamisch bedrijf waar ze constant bezig zijn met innovatie in de maakindustrie. Binnen deze organisatie staat communicatie op nummer een om ervoor te zorgen dat ze vliegensvlug kunnen schakelen.

In dit gezellige team zullen jullie het proces draaiend houden. ALLROUND MONTEUR TD UTRECHT €40-50K Wat ga je doen? Ben jij iemand die veel kennis beschikt over zowel elektrisch als mechanische kennis.

Ben jij iemand die kennis en ervaring heeft opgedaan in de maakindustrie en toe is aan een nieuwe uitdaging? Dan is deze baan voor jou! Als allround monteur TD ben jij een van de belangrijkste schakels om de productie draaiend te houden.

Je zal ervoor zorgen dat alle storingen verholpen worden, daarnaast zal je bezig zijn met preventief onderhoud. Hierbij krijg je de ruimte om creatieve oplossingen uit te voeren zodat de productie altijd blijft draaien.

Wat wordt jou geboden? Goede arbeidsvoorwaarden; Zelfstandige functie; Een goed salaris; Gezellige werksfeer; Wat wordt er van jou verwacht?

 • Leergierig, zelfstandig maar kan ook goed functioneren in team verband; Je hebt enkele jaren ervaring in de maakindustrie;
 • Je bent een analytisch en oplossingsgericht persoon; Een afgerond MBO niveau 3-4 in de richting WTB; Waar ga je werken? Je gaat werken in een dynamisch bedrijf waar ze constant bezig zijn met innovatie in de maakindustrie.

  Binnen deze organisatie staat communicatie op nummer een om ervoor te zorgen dat ze vliegensvlug kunnen schakelen. In dit gezellige team zullen jullie het proces draaiend houden.

 • Meer informatie of direct solliciteren? Locatie Utrecht Contact person Sietse Andeweg FOUR life sciences the recruitment scientists Leergierig, zelfstandig maar kan ook goed functioneren in team verband;
 • Je hebt enkele jaren ervaring in de maakindustrie; Je bent een analytisch en oplossingsgericht persoon; Een afgerond MBO niveau 3-4 in de richting WTB;
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier