Klantenservice Medewerker Tele2
careermaker
's-Gravenhage, NL
1 dag geleden
source : InGoedeBanen.nl

Bedrijfsomschrijving

Tele2 staat voor vernieuwing in de telecommarkt. Nietvasthouden aan het oude vertrouwde, maar innovatie is wat hendrijft.

Tele2 en T-Mobile hebben halverwege 2019 hun krachtengebundeld, dus dit geeft Tele2 nog meer ruimte om te ontwikkelen.De klantenservice van Tele2 is inmiddels al een gevestigde orde,maar ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar nieuweKlantenservice Medewerkers.

Functieomschrijving

Als Klantenservice Medewerker bij Tele2 zorg jij ervoor dat de klant te woord gestaan wordt in tijden van klachten,vragen of problemen.

Jij luistert naar hen en probeert hen zooptimaal mogelijk te helpen. Dit kan zijn door bijvoorbeeld eenabonnement te verlengen, een vraag over een factuur te beantwoordenof door een probleem op te lossen met betrekking tot de verzekeringvan een telefoon.

Je kunt je voorstellen dat je hier communicatiefvaardig voor moet zijn, dit is dan ook iets waar jij je bij Tele2constant in ontwikkelt.

Maar jij leert niet alleen beter tecommuniceren, maar onder andere ook het verbeteren van processen,het geven en ontvangen van feedback.

Een erg mooie basis voor eenvliegende start van jouw carrière!

Functie-eisen

AlsKlantenservice Medewerker bij Tele2 breng jij het volgendemee :

 • Jij bent 24-32 uur per week flexibel inzetbaartussen de volgende werktijden : maandag t / m vrijdag 08 : 00 uur 20 : 00 uur en zaterdag van 09 : 00 uur tot 17 : 30 uur;
 • Jijbent minimaal 2 avonden door de week en 2 zaterdagen per maandbeschikbaar;
 • Jij staat er voor open om meer te lerenover communicatief en servicegericht handelen.
 • Daarnaast ben jij per 21 september 2020 beschikbaar voor eenfulltime training van twee weken. Hierin is verlof of het volgenvan colleges niet mogelijk!
 • Arbeidsvoorwaarden

  Bij Tele2 krijg je goede arbeidsvoorwaardenaangeboden als Klantenservice Medewerker, namelijk :

 • Ontwikkelingsmogelijkheden via trainingen en workshops waar jijvaardigheden leert die de rest van jouw carrière bruikbaar blijven,zoals communiceren en feedback geven;
 • Waanzinnigeteamactiviteiten;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen Tele2(en dus T-Mobile als organisatie);
 • Een goed salarisvan €10,50 per uur te bieden (excl. toeslagen voor deavonden / weekend);
 • Reiskostenvergoeding : €0,19 perkilometer of volledige ov-vergoeding.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier