Logistiek medewerker bloemen en planten
Luba
De Kwakel, Noord Holland, Nederland
2 dagen geleden

Over de functie

Je start de dag met het binnen melden van de bloemen. Je controleert of de aantallen kloppen met behulp van een scanner en computer.

In de middag werk je in de box. Samen met het hele team maak jij de bloemen en planten verzendklaar. Denk hierbij aan het opbouwen van karren (dit betreft fysiek zwaar werk) en het inpakken van bloemen.

Tot slot verdeel je de bloemen en planten over de juiste karren, zodat ze bij de juiste klant terechtkomen. Op de bloemenveiling gaat het werk er vaak hectisch aan toe, je gaat pas naar huis als het werk af is! Zo maak je soms lange dagen en kan je dus veel geld verdienen! Je werkt maandag tot en met vrijdag van 06 : 30 uur tot het werk af is, afhankelijk van de drukte is dit ongeveer 40 uur per week.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een veelzijdig bedrijf, dat continu in ontwikkeling is. De organisatie is een van de grootste spelers op de bloemenveiling.

Ze werken samen met groothandelaren, kwekers en bloemisten op internationaal niveau. Je komt te werken in een leuk team met hardwerkende collega's.

Openheid, korte lijnen, verantwoordelijkheden die laag in de organisatie worden gelegd en een no-nonsense mentaliteit is wat zij van jou verwachten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien.

En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Functie eisen

 • Je bent proactief en fysiek in staat om karren op te bouwen
 • Je kan goed overweg met een computer
 • Je blijft oplettend, ook wanneer je langere tijd dezelfde werkzaamheden uitvoert
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, zodat je afwijkingen kunt signaleren
 • Wat wij bieden

 • Een afwisselende logistieke functie
 • De functie is per direct en voor een langere periode
 • Uitzicht op een vast contract
 • Nieuwe ervaringen op doen in de logistiek
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier