Inkoper
Werkzoeken.nl
Maasdijk, NL
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Wat ga jedoen?

Ben jij het in- en verkooptalent waar ik naar opzoek ben? Voor een opdrachtgever in de AGFsector zijn wij opzoek naar een commercieel medewerker die zich aande ene kant bezig houdt met het inkopen van aardappelen, groente enfruit en aan de andere kant er weer voor zorgt dat het ook verkochtwordt.

De AGF markt is wereldwijd en je komt dus ook metverschillende landen in contact te staan. Hierdoor is hetbelangrijk dat je je talen machtig bent.

Vind jij het leuk om teonderhandelen en ben jij hier goed in? Sta jij je sterk in jeschoenen en bijt jij je vast in een bepaalde prijs?

Klant contactis jou op het lijf geschreven. Je hebt dan ook contact metbestaande klanten maar natuurlijk houdt jij je ook bezig met hetbinnenhalen van nieuwe klanten.

Jij vind het een uitdaging om eenklant te benaderen en wilt uiteindelijk ook nog iets verkopen! Ofjij dit nu telefonisch doet of persoonlijk langs de klant gaat, isvolledig aan jou.

Je krijgt in deze functie alle vrijheid om hierzelf de touwtjes in handen te nemen en natuurlijk is eigeninitiatief gewenst.

Jou focus ligt op de inkoop in Europaen de verkoop in Oost-Europa. Daarnaast zorg je voor perfectebegeleiding van orders vanaf de inkoop en het aankomst moment bijde klant.

Waar ga jewerken?

Onze opdrachtgever heefteen internationaal bedrijf binnen de AGF sector die zich bezighoudt met import- en export van groente en fruit.

Wie ben je?

Om inaanmerking te komen beschikt je over minimaal 3 talen. DeNederlandse taal, Engelse taal en daarnaast de Russische taal.

Onderling in het bedrijf wordt veel Russisch gesproken. Je beschiktminimaal over MBO werk en denkniveau en hebt aantoonbare ervaringin een soortgelijke functie.

Kennis van de AGF sector is een pré.Je bent beschikbaar voor 40 uur per week en hebt geen 9-5mentaliteit. Je hebt een gestructureerd en overzichtelijkewerkwijze en raakt niet snel van slag van een aantal extra orders,er zijn nu eenmaal pieken.

Zoekwoorden : Commercieel medewerker binnendienst, Verkoopmedewerker,Vertegenwoordiger, Sales, Rotterdam, Den Haag, Delft, Schiedam,Rijswijk, Vlaardingen, Maassluis, Naaldwijk, Monster, Maasdijk,Fulltime, Voltijdbaan, Vast werk, Vast dienstverband

Wat mag je verwachten?

 • Fulltime baan o.b.v. 40 uur per week
 • Contract direct bij de opdrachtgever (na 5weken)
 • Vaste baan
 • Goedearbeidsvoorwaarden
 • Ontwikkelingsmogelijkheden
 • Per directbeschikbaar
 • Bij Olympia is iedereenwelkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, vanjong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We makengraag kennis metje.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier