Specialist Ouderengeneeskunde
Lyvore
Bilthoven, Nederland
2 dagen geleden

SilverRade

SilverRade is een samenwerkingsverband van artsen en behandelaren die werkzaam zijn voor diverse woonzorgcentra : De Brug in Driebergen, De Bilthuysen in Bilthoven, Lyvore in Amersfoort, Soest, Soesterberg en Baarn en de revalidatiecentra van GRMN op deze locaties.

Met meer dan 100 behandelaren zetten wij ons, samen met de professionals van deze zorginstellingen, in voor een comfortabel en liefdevol leven van kwetsbare ouderen.

Een leven waarin ouderen zelf de touwtjes in handen hebben en hun mogelijkheden zo goed mogelijk kunnen benutten. Door de krachten van onze artsen en behandelaren te bundelen borgen we professionaliteit, continuïteit, ontwikkelkracht en lokale inbedding.

Dit doen we met specialisten ouderengeneeskunde, (GZ) psychologen, fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, diëtisten, muziektherapeuten, bewegingsagogen en maatschappelijk werkers en een wisselend aantal basisartsen en artsen in opleiding.

Wat ga je doen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor onze WLZ locaties in Bilthoven die zich wil inzetten voor onze ouderen met psycho-geriatrische en / of somatische aandoeningen en voor palliatieve zorg.

In Bilthoven gaan we de Eerstelijn werkzaamheden uitbouwen waardoor je in de toekomst, samen met een collega, ook hier een taak in kunt krijgen.

In de Eerstelijn geef je (telefonisch) advies aan huisartsen, verricht consulten en neemt deel aan MDO’s in diverse verzorgingshuizen.

Aangezien de vacature op een opleidingslocatie is, zou het een pre zijn als je affiniteit en / of ervaring hebt met opleiding geven aan een AIOS Ouderengeneeskunde of een kaderarts opleider bent.

Kortom, een afwisselende functie, waarin je als SO al je opgebouwde kennis en talenten in kan zetten!

De vakgroep Specialisten Ouderengeneeskunde

Binnen de vakgroep SO van SilverRade werken 14 enthousiaste Specialisten Ouderengeneeskunde (waaronder een aantal kaderartsen), een Physician Assistant en een wisselend aantal artsen wel en niet in opleiding.

Wat ga je verdienen

Als Specialist Ouderengeneeskunde verdien je een salaris op basis van inschaling in FWG 75 en heb je recht op vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.

Ook zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. SilverRade draagt daar graag aan bij. Jouw deskundigheid is ons een hoop waard.

Wat vragen wij van jou?

Je bent Specialist Ouderengeneeskunde en je hebt een heldere visie op de zorg en op je vak. Het is een duidelijke pré als je een kaderopleiding hebt gevolgd.

Het is voor jou een vanzelfsprekendheid om op de hoogte te willen blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de ouderenzorg.

Je hoeft bij ons geen diensten te draaien, al onze ANW-diensten zijn uitbesteed. Een rijbewijs is wenselijk i.v.m. de reisafstand tussen locaties.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Monique Hinfelaar, manager SilverRade op 06-26306938, email : m.hinfelaar iszdebrug.nl.

Zie jij mogelijkheden voor jezelf bij ons?

Bij voorkeur komen wij laagdrempelig met je in contact door te bellen of te mailen naar bovenstaande persoon. Bij wederzijdse interesse spreken we graag met je af.

Je mag natuurlijk ook je c.v. met een korte motivatie aan ons sturen via email

vacatures iszdebrug.nl

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier