Engineer Civiele Techniek
Grontmij
Leeuwarden, Netherlands
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Wil jij deel uitmaken van ons team dat werkt aan uitdagende projecten zoals binnen- en buitenstedelijke herinrichting, infrastructurele vernieuwing of dijkverbeteringsprojecten?

Voor de verdere uitbreiding van ons team in Leeuwarden zoek ik een Engineer Civiele Techniek.

Heb jij de ambitie om samen met ons mee te groeien en jouw bijdrage te leveren? Reageer dan snel. Ik maak graag kennis met je!’

Teammanager Techniek

Per 1 mei 2019 hebben wij een nieuwe locatie in Leeuwarden. Wij hebben de ambitie om te groeien en ons werkveld binnen de regio uit te breiden.

Voor ons team zijn wij opzoek naar een Engineer Civiele Techniek die samen met collega’s werkt aan projecten die Nederland mooier en beter maken.

Binnen het team, dat verder bestaat uit projectleiders, ontwerpers en constructeurs, word jij gezien als een belangrijke schakel binnen het ontwerpproces.

Het team in Leeuwarden werkt aan een grote verscheidenheid aan civiel- en cultuurtechnische projecten. We zijn betrokken bij de voorbereiding, het ontwerp, de engineering, de contractvorming en de uitvoeringsbegeleiding van projecten.

Kortom het gehele projectproces.

Als Engineer Civiele Techniek werk je aan projecten op het gebied van wegen, riolering, groen, waterveiligheid en herinrichtingsvraagstukken.

Tot onze opdrachtgevers behoren veelal provincies, gemeenten, waterschappen, projectontwikkelaars en aannemers.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van ontwerpen, kostenramingen, RAW-bestekken, vraagspecificaties, aanbesteding-

en andere contractstukken. Hiermee vervul je een centrale rol binnen het projectteam om zorg te dragen voor een compleet en realiseerbaar project voor onze klanten.

Zoek jij een mooie, uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden bij het grootste ingenieursadviesbureau van Europa, waar je werkt aan toonaangevende projecten?

Dan is Sweco op zoek naar jou!

Wij zoeken

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau binnen de Civiele Techniek;
 • Ervaring met het opstellen van RAW en / of UAV-gc bestekken;
 • Je hebt affiniteit met het opstellen van kostenramingen;
 • Je bent ondernemend, resultaat- en samenwerkingsgericht;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je hebt een proactieve houding en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op grafisch gebied.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier