Assistent Operator
Luba Uitzendbureau
Heerhugowaard
3 dagen geleden

Over de functie

Voor deze tijdelijke functie als assistent operator, kan jij werkelijk laten zien wat je waard bent! Wat jij gaat doen is het assisteren bij het bedienen van een productie machine.

Hier worden transportbanden geproduceerd en jij wordt medeverantwoordelijk voor een specifiek deel van dat proces. Tot de werkzaamheden behoren zaken als verschillende coatings aanbrengen tijdens het productieproces, schuur-

en snijwerkzaamheden en het aanvoeren van materiaal. Hoewel het werken met de productiemachine routinematig is, zijn jouw verantwoordelijkheden toch zeer divers.

Je gaat assisteren bij allerlei facetten, net waar je op dat moment voor nodig bent.

Verder is het het van belang dat je technische affiniteit hebt en het niet erg vindt om in de 2 ploegendienst te werken.

De werktijden zijn 06 : 00-14 : 00 en 14 : 00-22 : 00 uur. Omdat je in de ploegendienst werkt, krijg je tevens een leuke ploegentoeslag van 15%.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een toonaangevende organisatie die met verschillende materialen en coatings transportbanden maakt.

Het is één van de wereldleiders in proces- en transportbanden. Ze zorgen voor ontwikkeling, productie, verkoop, distributie en serviceverlening van transportbanden.

Vele van de dingen die je dagelijks ziet en / of gebruikt zijn waarschijnlijk over de transportbanden van deze opdrachtgever gegaan, voordat dit bij jou terecht kwam.

Wat wij vragen

 • Je hebt technische affiniteit
 • MBO 2-3 niveau
 • Bent bereidt om in 2 ploegendienst te werken
 • Je vindt het leuk om routinematig werk te verrichten
 • Je kunt controles uitvoeren
 • Wat wij bieden

  Een leuke fulltime functie voor een periode van ongeveer 4 maanden. Het salaris is conform CAO en zal ongeveer liggen tussen de € 2.

  100 - € 2.215,-. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding.

  Hoe je solliciteert

  Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging.

  Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier