Verpleegkundige thuiszorg 16-24 uur
AxionContinu
Thuiszorg IJsselstein, NL
2 dagen geleden

Werk jij als Verpleegkundige in de thuiszorg in IJsselstein (dag-en avonddiensten), dan vind je in deze vacature de ideale combinatie van zelfstandig werken en de steun van een team waar je op terug kunt vallen.

De hele dag op jezelf aangewezen zijn? Dat is bij ons zeker niet het geval. Het is bij AxionContinu werken aan een goede sfeer en wat voor elkaar over hebben.

Elke cliënt ondersteunen en coachen jullie zo goed mogelijk, gebruikmakend van de nieuwste technische hulpmiddelen voor de cliënt én jou als medewerker.

In onze teams streven wij ernaar het mogelijk te maken werk en privé goed te kunnen combineren. We denken graag met jou mee over het aantal werkuren per week, de werkdagen en diensten.

Zo ben je bijvoorbeeld bij ons niet verplicht 'gebroken diensten' te werken. En uiteraard werk je in de thuiszorg geen nachtdiensten.

We kunnen je een baan aanbieden voor 16-24 uur per week. Hierbij behoort een vast contract tot de mogelijkheden.

Wil je graag eerst een dag meelopen? Stuur je CV in en vermeld dit bij de opmerkingen.

Wij zijn AxionContinu. Zorgprofessionals op het gebied van Revalidatie, Verzorgd Wonen en Thuis (begeleiding bij zelfstandig wonen en thuiszorg).

Wij zijn 'Optimisten in de zorg'. Dat is meer dan zomaar een kreet. We zijn gewend om te denken in mogelijkheden. We zijn vakmensen die geen genoegen nemen met half werk en graag werken aan verbeteringen.

We geloven bovendien dat zorg niet zonder aandacht kan. En - last but not least - we hebben plezier in wat we doen.

De functie

Wat ons allemaal motiveert is wat we voor een ander kunnen betekenen. Wij zijn Optimisten in de zorg en kijken naar wat er wél mogelijk is voor onze cliënten.

Daarbij maken we gebruik van de nieuwste technische hulpmiddelen, zoals Medido en beeldzorg, waarbij met een tablet een beeldverbinding wordt gemaakt met de cliënt thuis.

En jouw rol? Die verandert daardoor steeds meer van verzorging naar ondersteuning en coaching van cliënten.

Je zoekt je cliënten op en je overlegt en adviseert over wat ze nodig hebben. Ook hun familie en mantelzorgers betrek je daarbij.

Je bent de spin in het web van de zorg voor je cliënten. Samen met jouw collega's, de familie, huisarts, ziekenhuis en zorgverzekeraar bekijk je wat de beste aanpak is.

Wat breng je mee?

We zeiden het hierboven al : op de eerste plaats een positieve, optimistische kijk op de wereld. Je bent in staat eerlijk naar jezelf te kijken, bent proactief en niet bang voor een beetje drukte.

Ook kun je je werk goed organiseren. Je kunt heel goed alleen werken, maar daarnaast ben je een echte teamspeler, die graag samenwerkt en wil leren van anderen.

Om voor deze baan in aanmerking te komen moet je in het bezit zijn van het wettelijk vereiste diploma MBO-4 Verpleegkundige.

Wij bieden

Een werkomgeving die veel ruimte biedt voor je persoonlijke ontwikkeling en die vol zit met mensen die niet bang zijn om nieuwe dingen uit te proberen.

Onze arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Wij bieden jou :

 • FWG schaal 45 : minimaal 2.492,51 en maximaal 3.362,22 euro per maand (op basis van 36 uur), afhankelijk van ervaring
 • Direct een vast contract behoort tot de mogelijkheden
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een pensioenregeling bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW
 • Een vrijetijdsbudget van 150 euro
 • Waardering voor jou als medewerker, bijvoorbeeld met een teamuitje of een attentie op de Dag van de Verpleging
 • Korting op verzekeringen bij Centraal Beheer en IZZ Zorgverzekering
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer vanaf een bepaalde reisafstand
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier