Projectleider bouwbegeleiding.
Centerpoint
Midden Nederland
5 dagen geleden

Introductie

Ben jij een ervaren Bouwkundig Projectleider die een passie heeft voor het begeleiden van woningbouw en utiliteitsbouw projecten zowel nieuwbouw of groot onderhoud voor Midden Nederland, solliciteer dan vandaag nog.

Organisatie

De organisatie is een dynamisch bouwkundig adviesbureau en een betrokken bouwbegeleider bij nieuwbouw en onderhoudsprojecten voor de woningbouw en utiliteitsbouw.

Functie

Als projectleider begeleid jij de projecten van initiatieffase tot de realisatiefase en ben je zowel technisch als financieel verantwoordelijk.

Je stuurt jouw team aan en corrigeert waar nodig in het proces. Voor de klant ben jij het aanspreekpunt en adviseer je waar nodig.

Je beoordeeld alle aanvragen en toetst alle voorbereidingsplannen naar de haalbaarheid en risico’s.

Functie-eisen

Als ervaren projectleider heb je een afgeronde HBO bouwkunde opleiding en kennis en ervaring in het begeleiden van bouwprojecten.

Je beheerst alle bouwfases en je hebt kennis en ervaring van het bouwbesluit. Je kunt goed de vertaalslag maken vanuit het meerjaren onderhoudsplanning en weet iedereen te motiveren in het uitvoeren van de taken.

Verder ben je in het bezit van een geldig rijbewijs en een VOL VCA.

Als persoon ben je enthousiast, empathisch, communicatief vaardig en resultaatgericht.

Aanbod

Je komt in een team van ervaren vakmensen te werken waarop je kan bouwen en jou ondersteunen in het uitvoeren van de werkzaamheden.

Salaris is marktconform en je krijgt de beschikking over een leaseauto. Na de detacheringsperiode krijg je een vaste aanstelling bij de opdrachtgever.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier