Werkvoorbereider Zonnepanelen
Guidion B.V.
Amsterdam, NL
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor de technische kwaliteit en veiligheid van de installaties die onze experts uitvoeren voor onze partners.

Je lost elektrotechnische vraagstukken op en adviseert het team op het gebied van elektrotechniek. Met oog voor detail signaleer jij vooraf waar bij een installatie mogelijke knelpunten liggen en beoordeel je of de expert zorgeloos en veilig aan de slag kan gaan.

Na de installatie beoordeel je of de installatie's veilig is geïnstalleerd en of de kwaliteit van de installatie voldoet aan de gestelde wetten en normen.

Dit doe je op kantoor aan de hand van een rapportage van eerder uitgevoerde bezoeken van onze experts op locatie. Je communiceert hierover met collega s op kantoor of in de buitendienst, accountmanagers, de partner, de expert en de klant.

Zo verzamel je alle informatie voor de installatie en zorg je dat er een kwalitatief goede installatie wordt opgeleverd die op een veilig manier is geïnstalleerd.

Wie ben jij?

Je hebt een (minimaal) afgeronde MBO (niveau 4) diploma en bent werkzaam in de elektrotechniek, installatietechniek, energietechniek, werktuigbouw of bouw.

Je hebt affiniteit met de energietransitie en bij voorkeur ervaring en kennis van zonnepanelen en zonnepanelen installaties.

Je houdt van afwisseling en uitdagingen. Geen dag of installatie zal hetzelfde zijn, maar met jouw procesmatige aanpak rolt er altijd een goed installatieplan uit jouw koker.

Moeiteloos houdt jij meerdere ballen in de lucht en je krijgt energie van het schakelen tussen verschillende partijen. Daarnaast snap je als geen ander dat het draait om kwaliteit en overtref je graag verwachtingen.

Wat bieden wij jou?

De zonnepanelenmarkt groeit hard en de technologie ontwikkelt zich razendsnel. Het aantal zonnepaneleninstallaties dat door onze experts wordt uitgevoerd stijgt enorm en daarmee ook het netwerk aan technische ondernemers.

Je komt te werken in een hele dynamische omgeving door het snel groeiende team op kantoor en de technische ontwikkelingen in de zonnepanelenmarkt.

Je werkt samen met kleine installatiebedrijven en het team op kantoor waarbij persoonlijke betrokkenheid erg belangrijk is.

Guidion stimuleert bovendien jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en je krijgt dan ook volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Bij Guidion heerst een informele sfeer, waarbij natuurlijk ook ruimte is voor de nodige ontspanning, je dagelijks geniet van onze legendarische lunch, de wekelijkse (thema)borrels en natuurlijk hét Zomer- en Winterfeest.

Kun jij niet wachten om met jouw kwaliteiten ervoor te zorgen dat elke zonnepaneleninstallatie succesvol wordt uitgevoerd?

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier