Werktuigbouwkundig Monteur
continu
Veenendaal, NL
1 dag geleden

Werktuigbouwkundig Monteur

In deze functie werk je zowel met je handen als met je hoofd. Feitelijk gezien ben je werkzaam als monteur en zijn het jouw handen die het maken.

Zonder heel goed na te denken en dus je hoofd te gebruiken ga je het echter niet voor elkaar boksen. In deze rol mag je namelijk aan de slag met innovatieve machines en installaties binnen de machinebouw en procestechniek.

Je kunt dus jouw goede gevoel voor techniek kwijt en zult jezelf snel ontwikkelen doordat je continu na moet blijven denken en jouw baan bijna geen routinematige taken kent.

Wanneer je deze ambities hebt kun je vanuit deze rol doorgroeien richting posities als engineer of werkvoorbereider.

 • Aantoonbaar MTS-niveau verkregen door opleiding of ervaring
 • Ten minste één of twee jaar werkervaring als werktuigbouwkundig monteur
 • Enige kennis van elektrotechniek is een pre
 • Kunnen samenwerken is een must en stressbestendigheid is een pre
 • Een uitstekend salaris
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Een prettige werksfeer
 • Doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden
 • Onze opdrachtgever is een middelgroot bedrijf dat met name actief is binnen de grovere machinebouw en procestechniek. Ze pakt zowel deelopdrachten als turn-

  key projecten aan en probeert in beide gevallen toegevoegde waarde te creëren voor haar klanten. Middels de door de jaren heen verworven kennis en expertise is het bedrijf in staat met klanten mee te denken en oplossingen aan te dragen waar deze zelf nog niet op gekomen waren.

  Zeker voor bestaande klanten wordt onze opdrachtgever dan ook regelmatig ingezet vanaf de eerste openbaringen van een probleem tot en met de installatie van de ontwikkelde oplossing op locatie bij de klant.

  Er heerst een sterk wij gevoel binnen het bedrijf waarbij iedereen in zijn of haar rol even belangrijk is bij de realisatie van projecten.

  Naast goede opleidingsmogelijkheden kun je ook rekenen op een goede pensioenregeling en is een vierdaagse werkweek in overleg bespreekbaar.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier