WERKVOORBEREIDER
Kaak Group
Terborg, Netherlands
1 dag geleden

WERKVOORBEREIDER

Ben jij ons missende ingrediënt? Vertaal jij tekening naar realiteit?

Als werkvoorbereider bij Benier vorm jij de schakel tussen engineering en productie.

Dus ben jij op zoek naar een uitdagende, technische functie bij een succesvolle, sterk groeiende en innovatieve onderneming?

Of wil je gewoon werken bij een leuk bedrijf? Dan is de functie werkvoorbereider bij Benier wellicht de baan voor jou.

De functie :

Als werkvoorbereider ben je onderdeel van het team werkvoorbereiders. De afdeling werkvoorbereiding is het startpunt van alle werkzaamheden in de onderdelenproductie, de montage en de assemblage.

Ook worden alle inkoopdelen binnen de werkvoorbereiding vastgesteld.

Het grootste deel van de werkzaamheden van de afdeling werkvoorbereiding starten vanuit de informatie en tekeningen die de afdeling engineering verstrekt.

Waarna jij, als werkvoorbereider, het tekeningenpakket vertaalt naar productie waarbij het zo effectief mogelijk inrichten / aansturen van de fabriek voorop staat.

Als werkvoorbereider interpreteer, verwerk en vertaal jij het aangeboden tekeningenpakket tot een daadwerkelijk eindproduct.

Jij zorgt voor het bepalen van de juiste bewerkings- en productiestappen, zodat de onderdelen en machines zo efficiënt mogelijk worden geproduceerd.

Daarnaast moet de realisatie zo worden ingericht dat de onderdelen, machines en lijnen tijdig kunnen worden geleverd aan klanten over de hele wereld.

Op basis van de beschikbare bewerkingen en planning bepaal je of een onderdeel wordt geproduceerd of ingekocht. Hierbij bereken je de kostprijzen van de onderdelen en machines.

Je bent je als werkvoorbereider bewust van de mogelijkheden, maar ook van eventuele knelpunten en handelt dan ook op basis van je bevindingen.

Je communiceert als werkvoorbereider met alle relevante interne en externe partijen om werkzaamheden af te stemmen. Dit alles verwerk jij in het ERP-systeem zodat alles administratief juist wordt verwerkt en gedocumenteerd.

Het profiel :

 • Minimaal een afgeronde mbo 4 -opleiding (gericht op techniek)
 • Goede beheersing en kennis van de Nederlandse en Engelse taal
 • Creatief in het vinden van oplossingen
 • Communicatief vaardig en in staat intern en extern op verschillende niveaus te schakelen
 • Kennis en ervaring met het werken met een ERP systeem
 • Kennis en of ervaring met plannen en organiseren is een pré
 • Fulltime beschikbaarheid
 • Het aanbod :

  Werken bij Benier betekent hard werken met op zijn tijd een geintje onder collega’s. Wij bieden een fulltime baan met vaste aanstelling bij een open, informeel, no-nonsense bedrijf met 170 betrokken collega’s, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen.

  Vrijheid en zelfstandigheid in het werk vinden wij belangrijk. Spreekt dit je aan? Of wil je eerst meer weten over de functie?

  Neem dan contact op met mevrouw A. Schilders, HR Coördinator, telefoon 073-6150500.

  Over Benier :

  Benier Nederland B.V., onderdeel van de Kaak Group, is een succesvolle producent van machines en productielijnen voor de deegverwerkende industrie.

  Deze systemen worden in industriële en middelgrote bakkerijen toegepast voor een breed assortiment van producten zoals brood en baguettes.

  Spreekt de functie je aan?

  Je kunt dan solliciteren door middel van een brief met motivatie en uitgebreid CV, ter attentie van de afdeling HR, Amalia Schilders, mailadres a.

  schilders benier.nl of per post naar ons postadres Benier Nederland B.V. tav mevrouw Amalia Schilders, 5253 RA Nieuwkuijk.

  Geef in je CV duidelijke aan met welke machines, besturingen, materialen en producten je hebt gewerkt.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier