Uitvoerder
Maandag Den Haag
's-Gravenhage, Zuid-Holland
15 uur geleden
source : nationale vacaturebank
 • voer
 • der (de; m,v; meervoud : uitvoerders)
 • 1 iem. die een plan enz. uitvoert

  2 (Nederland) iem. die in dienst van een aannemer de leiding heeft bij een bouwwerk

  Als uitvoerder is het jouw verantwoordelijkheid dat alles op de bouwplaats gaat zoals vooraf op kantoor is bedacht. Jij bent de schakel tussen de mensen binnen en de uitvoering buiten en zorgt ervoor dat de opdrachtgevers en de klanten tevreden zijn.

  Jij gaat de planning van het project samenstellen en bewaken. Hierbij is het belangrijk dat jij de juiste professionals op het juiste moment aan het werk zet.

  Hiervoor is een duidelijke aansturing van het team en goede communicatieve vaardigheden noodzakelijk. Daarnaast is het jouw verantwoordelijkheid dat het benodigde materiaal en materieel op tijd wordt afgeroepen, de planning en kosten in de gaten worden gehouden en de kwaliteitscontroles worden uitgevoerd.

  Jij fungeert als aanspreekpunt op de werkplaats en draagt zorg voor de veiligheid van de medewerkers op de bouw.

  Om de kwaliteit in de gaten te houden, voer je controles uit op het materiaal en onderdelen van het werk. Ook voer je veiligheidsinspecties uit en kijk je erop toe dat de veiligheidsregels worden nageleefd.

  Je bent communicatief vaardig, weet snel te schakelen en waar nodig oplossingen te bedenken. Je houdt het overzicht, bent stressbestendig en tegelijk doelgericht.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier