Maintenance technician
Actief Werkt! Uitzendbureau
Vlissingen, Netherlands
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wil jij graag werken in een nieuwe fabriek? Help jij dit bedrijf graag groeien én daarbij ook jezelf? Heb je technische kennis en uit je dat graag in je werk?

Lees dan snel verder!Het van origine Zweedse bedrijf waarvoor jij komt te werken maakt de laatste jaren een stevige groei door.

Het bedrijf maakt veganistische melk, yoghurt, ijs en boter; alles is op basis van haver. En iedereen weet dat veganistisch door het leven gaan de laatste jaren flink in populariteit is gestegen.

Mede daardoor het succes van dit bedrijf!Als Maintenance technician zorg jij ervoor dat de fabriek draaiende gehouden wordt.

Samen met je collega’s verricht je onderhoud en reparaties aan de machines en apparatuur. Zo houdt je onder andere de filters schoon en je repareert de graanmolens als ze kapot zijn.

Wat zijn jouw taken?- Je plant onderhoud in en bereidt onderhoud voor- Je bestelt materialen die nodig zijn om je werk uit te kunnen voeren- Je pleegt technisch onderhoud- Je lost storingen op- Je ondersteunt bij verbeterprojecten

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier