Foodie gezocht!
Jumbo Supermarkten
Amsterdam, Netherlands, Netherlands
1 dag geleden

Jij bent degene die altijd de lekkerste borrelplankjes op tafel zet. Je hebt het woord Bourgondiër’ zelfs bijna uitgevonden! Zet deze heerlijke eigenschap voort in deze leuke baan als Food Captain bij Jumbo in Amsterdam .

Deze baan is jou helemaal op het lijf geschreven, want je kunt zowel full- als parttime aan de slag.

Het werken als Food Captain op een van onze versafdelingen is écht iets voor jou! Momenteel zoeken we een nieuwe collega op onze versafdelingen die zijn / haar hand niet omdraait voor wat extra taken.

Zoals bijvoorbeeld het motiveren van het team als een echte Food Captain. Van advies geven over producten aan onze klanten, bereiden van proeverijen en demonstraties, tot zorgvuldig gevulde schappen.

Dit kan op onze afdeling Vleeswaren & Kaas, Bakkerij of Groente & Fruit. Met een grote glimlach op je gezicht, want je voelt je helemaal thuis in jouw Jumbo in Amsterdam .

Maak van onze klanten ook foodies- fans als Food Captain vers (Specialist)

Je wilt fluitend naar je werk, dus jij zorgt voor een goede sfeer. Je inspireert de andere vers collega’s met je creativiteit en maakt hen elke dag beter door jouw manier van coaching.

Dat doe je ook in het contact met je klanten. Dankzij jouw ideeën zetten zij steeds weer iets lekkers op tafel. Je belangrijkste verantwoordelijkheden op een rijtje :

 • Coachen van het team op de versafdeling
 • Je kennis aan zowel je medewerkers als je klanten overbrengen.
 • Zorgen voor een fijne ervaring voor de klant op jouw afdeling.
 • Een ware verswalhalla creëren door het hele jaar door proeverijen in de winkel te organiseren.

  Klanten voor ons winnen met de lekkerste gerechten én hun verwachtingen overtreffen. Dat doe je samen met jouw team in Amsterdam .

  Samen, ondernemen en winnen, dát is ons Jumbo DNA en daar doe jij als Food Captain nog een schepje bovenop. Hoe? Door tussen je mensen en je klanten te staan. Verder heb je :

 • Minimaal een mbo-3 diploma.
 • Een open geest om veel te leren over food! Samen met andere Versspecialisten (interne functietitel) start je in een leuke trainingsgroep.
 • Als Food Captain mag je ook wat van ons verwachten. Met de Jumbo formule maken we het waar. Want we zorgen dat je goed in je vel zit én werkplezier hebt én groeit in je vak. Ook krijg je :

 • Een salaris waar je blij van wordt.
 • Gerichte trainingen en opleidingen binnen onze eigen Jumbo Academy, als Food captain start je met een trainingsgroepje met Food captains uit andere winkels en leren wij je het vak.
 • 24 vakantiedagen en 3 uur per week extra betaald verlof zonder hiervoor te werken.
 • Tot €500,- jaarlijks gratis aan boodschappen (door de 10% kortingsregeling) die we via je salaris maandelijks uitbetalen en extra voordelen in de Jumbo Extra’s app.
 • Doorgroeimogelijkheden. Bijvoorbeeld naar een functie als teamleider.
 • Je ontvangt een reiskostenvergoeding, korting op het tanken én we stimuleren je om met fikse korting een fiets aan te schaffen.
 • De mogelijkheid om flink te besparen op jouw zorgverzekering als je deelneemt aan onze collectieve zorgverzekering.
 • De leukste boodschap begint bij jou

  Dus Food captain, durf je het Jumbo avontuur aan? Laat het ons weten met je sollicitatie op deze super leuke (en lekkere) functie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier