Test Consultant - Noord Nederland
Van Genderen Advies & Management
WOLVEGA, NL
12 dagen geleden

Wat ga je als Test consultant doen?

Onze opdrachtgever Testwerk "ademt, eet & drinkt" testen. Je wordt als collega bij Testwerk uitgeleend aan bedrijven uit hun netwerk.

Dit netwerk bevindt zich voornamelijk in het noorden en midden van Nederland. Je gaat als test specialist aan de slag met het vaststellen van de testaanpak, het opstellen van test specificaties en het uitvoeren van het testen van software (al dan niet geautomatiseerd).

Je draait als tester mee in projecten die veelal middels Srum / Agile worden uitgevoerd.

Wat moet je kunnen!

Testwerk zoekt vooral mensen die "erbij willen zijn", gedreven zijn en het verschil willen maken. Jij moet een mix in huis hebben van :

 • Minimaal een afgeronde, ICT gerelateerde HBO opleiding
 • Ten minste 3 jaar ervaring als tester / test specialist
 • TMap en / of ISTQB gecertificeerd zijn
 • Ervaring hebben met o.a. Agile, Selenium, SOAP UI en andere test tools
 • Je bent enorm scherp in het vinden van fouten
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Wat voor werkgever

  Testwerk is een bewust kleine(re) IT dienstverlener. Testwerk heeft jarenlange ervaring met diverse complexe testtrajecten.

  Testen is een vak, het vak van Testwerk . De roots liggen in het nuchtere noorden en oosten van het land. Zij werken op basis van simpele afspraken.

  Zij zeggen wat ze gaan doen en ze doen wat ze zeggen. Testwerk heeft eigen mensen in dienst en heeft daarnaast een uitgebreid netwerk van collega bedrijven en freelancers.

  Kernwaarden :

 • afspraak is afspraak
 • hou het simpel
 • stap voor stap naar beter
 • Arbeidsvoorwaarden

  Bij Testwerk kun je in loondienst aan het werk, hierbij moet je denken aan een meer dan goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, maar ook mediumlance behoort tot de mogelijkheden.

  Mediumlance is een mooie vorm waarin je ondernemerschap kan worden aangewakkerd.

  Naast een basis salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden ontvang je een variabel percentage van je uurloon, volgens een van te voren afgesproken staffel.

  Eigenlijk kun je het beschouwen als een unieke combinatie tussen de zekerheid van loondienst en de vrijheid van freelance.

  De voordelen hiervan : Je ondernemerschap wordt aangewakkerd; met name doordat je direct profiteert van je uurloon bij de klant.

  Hierdoor groeit ook je persoonlijke belang bij een (uitdagende) declarabele klus. Daarnaast : hoe meer je werkt, hoe meer je verdient.

  Bovendien heb je de collegialiteit, de kennisdeling en het netwerk van een bedrijf.

  Wil je meer weten neem dan contact op met Martin van Genderen, per mail of mobiel 06-51684599. Indien je wilt solliciteren kan dat via de groene knop solliciteer onderaan deze vacature.

  Martin van Genderen

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier