Productie / Magazijn Medewerker
Perflexxion
Mijdrecht, NL
36 minuuten geleden

Wat je gaat doen

Als Productie / Magazijn Medewerker werk je nauw samen met de Biologische koks binnen dit bedrijf. Zij zorgen ervoor dat de smeersels, sauzen en snacks geproduceerd worden met behulp van machines.

Als de producten gevormd zijn tot een eindproduct komen ze terecht op de lopende band van jouw afdeling. Hier controleer je met behulp van verschillende testen of het product aan de eisen voldoet.

Voldoen ze aan de eisen? Dan kunnen ze door naar de lijn waar de producten verpakt worden in de juiste verpakking. Hierna kunnen de producten gecodeerd worden.

Zitten er producten tussen die niet aan de eisen voldoen? Dat leg je deze apart en geef je dit door aan jouw leidinggevende.

Als jij samen met jouw team alle stappen van het controleren en verpakken af hebt, kunnen de producten opgeslagen worden in het magazijn.

Ieder product heeft zijn eigen plaatst binnen het magazijn zodat iedereen weet waar de producten staan en het magazijn opgeruimd blijft.

Je komt te werken in een 2 ploegendienst met de volgende tijden : 06 : 00-14 : 00 en 14 : 00-23 : 00, dit wisselt zich per week af.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar jij aan de slag gaat is een internationaal bedrijf dat zich specialiseert in verschillende soorten organische / vegetarische smeersels, sauzen en snacks.

Denk hierbij aan tapenade, aioli, hummus, pesto, maanbrood en verschillende falafelproducten. Het is een organisatie die zich blijft ontwikkelen en blijft groeien omdatde vraag naar hun producten steeds groter wordt.

Wat verwachten wij van jou?

 • Nauwkeurig werken kun jij als geen ander;
 • In een 2 ploegendienst werken is voor jou geen probleem;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
 • Vanwege de ligging van het bedrijf is het belangrijk dat jij over jouw eigen vervoer beschikt.
 • Wat bieden wij jou?

 • Een startsalaris vanaf €11 bruto per uur;
 • Leuke bedrijfsuitjes en een fijne werksfeer;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 KM;
 • Een ploegentoeslag van 113%;
 • Uitzicht op vast dienstverband bij het bedrijf zelf!
 • Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan met deze heerlijke biologische smeersels? Solliciteer dan nu!

  Werktijden

  Twee ploegendienst Direct solliciteren Bekijk vacature Zoek andere vacatures

  Solliciteren

  Voornaam Achternaam E-mail Telefoon Postcode Huisnummer Straat Woonplaats Vertel waarom jij geschikt bent voor deze functie Curriculum Vitae Hierbij verklaar ik dat ik het privacy statement gelezen heb en ermee akkoord ben.

  Ik ontvang graag de nieuwsbrief met vacatures per e-mail. Bezig met versturen...

  Solliciteren

  Bedankt voor je sollicitatie, we laten spoedig horen of je in aanmerking komt voor deze functie.

  Vacature doorsturen

  Ben jij thuis ook altijd bezig met het maken van heerlijke biologische smeersels en hapjes? En vind jij afwissende werktijden fijn?

  Dan is functie van Productie / Magazijn Medewerker binnen een bedrijf dat biologische / vegetarische producten produceert zeker iets voor jou! Lees snel verder.

  Afzender

  Jouw naam Jouw e-mailadres

  Doorsturen naar

  Naam E-mailadres Stuur een bericht mee

  Vacature doorsturen

  Bedankt voor het doorsturen van deze vacature.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier