Bouwkundig Constructeur
continu
Weert, NL
6 dagen geleden

Bouwkundig Constructeur

Als constructeur ben je verantwoordelijk voor het maken van de constructieberekeningen en de controle van de constructieve aspecten van een bouwkundig werk, conform de geldende voorschriften.

Dit houdt niet enkel in dat je puur en alleen bezig bent met rekenwerk. Je schakelt over de door jou gemaakte berekeningen namelijk ook met je collega's, leidinggevende en projectleiders.

Als (aankomend) constructeur houd je je bezig met het maken van staal-, hout- en betonberekeningen voor projecten over de volledige breedte van werken : van de verbouwing bij de buren en woningbouw tot grote utiliteitsbouwprojecten of bruggen.

Dit geldt voor zowel prefab- als maatwerk. Dit maakt je functie bijzonder veelzijdig en je kunt je dan ook tot een breed inzetbare professional ontwikkelen!

 • Je hebt een afgeronde MBO of HBO bouwkunde
 • Je hebt een natuurlijke interesse voor constructies
 • Tijdens je opleiding was je sterk in vakken als wiskunde of mechatronica
 • Ervaring op relevante stage-plaatsen is een pré
 • Je beschikt over gedegen kennis van teken- en rekenpakketten
 • Je bent enthousiast, creatief en klaar om jouw sporen te verdienen in het werkveld
 • De arbeidsvoorwaarden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw ambitie, ervaring en opleiding spelen een rol en je werkt in een open en informele bedrijfscultuur.

  Voor een toonaangevend advies- en ingenieursbureau, dat zich kenmerkt door kennis, ervaring, professionaliteit en vooral klantgerichtheid, in regio Limburg ben ik op zoek naar beginnende constructeurs.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier