Werkstudent Recruitment
CBRE
Amsterdam ', Noord
4 dagen geleden

Ben jij student of net afgestudeerd? Ben jij accuraat en van de details, communicatief sterk n wil jij werken in een ambitieus en gezellig HR-team?

Reageer dan snel want wij zijn op zoek naar een collega voor minimaal 16 uur (2 dagen) per week!

Wat ga je doen?

Als werkstudent werk je direct samen met onze collegas binnen het HR Recruitment team. In je rol ben je de steun en toeverlaat van de recruiters en zorgt je ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Jouw dagelijkse werkzaamheden zijn erop gericht dat het HR Recruitment proces vlekkeloos verloopt. Dit houdt in dat je helpt bij de administratie rondom het gehele recruitment proces.

Jij zorgt ervoor dat de recruiters goed hun werk kunnen doen door de back office goed op orde te hebben. Dit houdt onder andere in dat je alle contracten klaarzet, afspraken met kandidaten inplannen door de agenda van de manager en de recruiter te checken.

Daarnaast zal je vacatureteksten online moeten zetten via ons digitale platform Talent Source. Het actief searchen op LinkedIn om de geschikte kandidaat te vinden zal ook onderdeel zijn van je takenpakket en daarnaast een CV-selectie te maken van de binnengekomen kandidaten.

Verantwoordelijk voor alle zaken rondom het recruitment proces en hierdoor met veel nieuwe dingen in aanraking komt om veel te leren en te groeien!

Naast deze dagelijkse werkzaamheden ben je iemand die graag voor n met mensen werkt. Je bent dienstverlenend ingesteld en hebt een proactieve aanpak.

Je voelt je betrokken bij de business en raakt niet in de war van ad hoc verzoeken. Kortom, wij zoeken een echte teamspeler die graag in het hart van ons HR team meewerkt!

Wat heb je ons te bieden?

 • Je bent student of net afgestudeerd in de richting van bij voorkeur HRM;
 • Je bent leergierig en je voelt je verantwoordelijk voor je toko;
 • Je voelt je prettig in een dynamische, zakelijke en professionele omgeving;
 • Je bent dienstverlenend ingesteld en je bent communicatief sterk;
 • Je hebt goede schriftelijke vaardigheden en je gaat accuraat te werk;
 • Je hebt uitstekende kennis van het MS Office pakket;
 • Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse en een goede kennis van de Engelse taal.
 • Wat hebben wij jou te bieden?

  Bij CBRE werken allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaalvastgoedadvies. Professionals met een commercile, financile, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed.

  Je krijgt veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien. Daarnaast biedt ons collectief opleidingsprogramma, De CBRE Academy, de kans om je door middel van opleidingen, trainingen en workshops verder te ontwikkelen.

  Onze organisatie is dus de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.

  Binnen CBRE wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes.

  Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

  Wat wordt je team?

  Het People (HR) team in Nederland is een divers team die de belangen behartigd van de medewerkers, managers en het bestuur.

  Naast je rapportage lijn in Nederland werk je ook samen met collegas uit andere landen binnen het recruitment vak. Door deze samenwerking is het mogelijk kennis te delen en zo verder te groeien in je functie.

  In Nederland is het team onderverdeeld in verschillende expertises : Business Partners, Operations, Learning & Development en Recruitment.

  De samenwerking tussen deze expertises en de HR Director van Europa die in Nederland werkzaam is zien wij als team veel kansen en kunnen wij echt een stempel drukken binnen de organisatie.

  Naast hard werken maken wij natuurlijk ook tijd voor leuke activiteiten. Er worden geregeld leuke borrels, etentjes en andere activiteiten georganiseerd met het team.

  Het is een hecht team waar informeel met elkaar wordt omgegaan in een zakelijke professionele organisatie.

  Wie is jouw nieuwe werkgever?

  CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt.

  Wij bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. Wij werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

  Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy.

  In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

  Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage.

  Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen.

  Solliciteren?

  Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! Wij verzoeken je om een motivatiebrief aan je sollicitatie toe te voegen. Nog vragen?

  Onze recruiter Valrie van der Kloot Meijburg beantwoordt ze graag via

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier